sporjylland.dk

jørgen

/ #50 Elektrificering af Århus Hovedbanegård

2016-12-03 15:38

 Det er gået hen over mit hoved, at  elektrificering af Århus Hovedbanegård, åbenbart er vedtaget i Togfonden ? Hvis ikke, mener jeg at den ny banegård skal bygges ved E45.

Kan det passe, at rejsende til byerne nord for Århus, har accepteret, at de i al fremtid, skal bruge 20 min., på at vende på sækbanegården i Århus. ? Kan det passe, at Togfonden vil bruge 1 milliard i Århus, der forsinker de rejsende nordfra med 20 min, når der tales om at bruge 7 milliarder på en bro over vejle fjord, der kan spare de rejsende fra Århus for 10 min.

Samtidigt er det visionsløst for Århus, at de fleste århusianere skal rejse ind i Århus, for at rejse med tog ud af byen, og omvendt når vi kommer hjem. Århus har kaotiske trafikproblemer i midtbyen og ingen parkeringspladser til de togrejsende. Hvis kaosset, om muligt kan blive større for trafikanterne i Århus, så må det blive under en evt. ombygning af Århus H.

Den milliard som elektrificering af Århus Hovedbanegård koster, bør i stedet bruges til en nye banegård, med parkeringspladser ved E45, og en letbane ( shutteltog) herfra og til Århus H. Det er der visioner i for Århus. Det vil blive en ægte Win-Win-situationen for Århus og Togfonden !




Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...