ingen barnebrude i danmark


Gæst

/ #11

2016-02-15 06:45

Sigøjnerbossen Gimi Levakovic’ søn hentede 15-årige Claudia Jansen til Danmark.

Claudia Jansen var lige fyldt 15 år, da hun i februar 2012 blev hentet til Danmark mod sin families vilje. Det blev begyndelsen på to års mareridt som barnebrud i Levakovic-klanen, en af Danmarks mest kriminelle familier.

Familien Levakovic kom til Danmark i 1970’erne, og familiens mange medlemmer tegner sig for så mange kriminelle forhold, at de regnes for en af Danmarks mest kriminelle familier. Claudia Jansens mand Santino Levakovic er søn af 46-årige Gimi Levakovic, familiens overhoved og kendt i hele landet som »sigøjnerbossen«. Gimi Levakovic har 26 domme bag sig. 21-årige Santino Levakovic følger efter alt at dømme i sin fars fodspor. I hvert fald har han trods sin unge alder allerede en række domme, senest er han idømt et år og tre måneders fængsel for en stribe tricktyverier mod ældre.

Claudia Jansen blev stormende forelsket i Santino Levakovic. Efter en uge i København blev hun gravid, og ni måneder senere fødte hun datteren Havajka. Men på det tidspunkt var forelskelsen forvandlet til et mareridt.