Syge borgere skal behandles med respekt og værdighed

Den udmattede

/ #114

2016-02-03 06:30

Jeg skriver under da jeg siden en bilulykke som 18 årig har haft faste kroniske smerter. Og næsten ikke kan få en hverdag til at hænge sammen .

Min ryg låser sig så jeg intet kan. Jeg mister følelsen ned til benene med jævne mellemrum, så jeg falder så lang jeg er. 

Jeg har nedsat følelse i hele Venstre side af kroppen. 

For at komme igennem en god dag, hvor smerterne måske ikke er så slemme, ja så skal jeg knække ryg og nakke op til 20 gange om dagen, da min rygsække ellers låser sig. 

Jeg har en uddannelse. Og var gået lige fra 9 klasse og ind på grundforløbet til Ssh. Og derfra tog jeg uddannelsen som Ssh, og var færdig før jeg fyldte 18.

Middelfart kommune sendte mig i praktik som Ssh så jeg blev misbrugt som arbejdskraft. Ikke bare et sted men flere steder.

Derefter Fredericia, som vælger at efter jeg har været til genoptræning og får at vide jeg skal leve med det resten af livet. Ja så fik jeg et uddannelses pålæg. Hvilket jeg først nu vidste var ulovligt. De gik uden om reglerne. 

Først efter jeg i 2014 flyttede til Viborg er jeg begyndt at få en smule hjælp.

Og først i fredags er hele min ryg blevet scannet i en mr scanner. Og i dag får jeg endelig langt om længe svar på hvad der sket med min ryg. For snart 6 år siden.

Og oven i alt det lyder jeg af emotionelt ustabil personlighed kaldet borderline. Endnu en ting jeg har kæmpet for at få svar på.

Så folk som jer der mener jeg bare skal tage mig sammen. I skulle prøve at være i vores sted. Få fjernet alle jeres penge og goder og leve med den smule vi får udbetalt. 

Og folk som Joakim b Olsen. Et forkælet barn,der aldrig har haft et job sikkert fordi hans første ikke rækker til andet end at smide med kugler. Hvad fanden laver han i vores politiske system. 

Jeg er kun 24, og fylder 25 i år. Men jeg føler mig som en på 50-60 år. Pga jeg er kastet rundt i den ene ting efter den anden.