Bevar Byoasen som bemandet legeplads


Gæst

/ #15

2015-09-16 09:18

Kære politikere.

Hvordan kan det ske at Byoasen på Nørrebro skal lukke?
Det er slet ikke til at forstå!
Hvis I aldrig har været der, skulle I prøve at tage forbi. Se alle de forskellige mennesker der bruger byoasen, mærke stemningen, klappe dyrene og bare nyde roen.
Her på Nørrebro har vi desværre ikke så mange steder hvor vi kan finde ro, klappe dyr, lege i græsset, lære om dyrelivet og bare mødes ung som gammel. Men byoasen er sådan et sted og nu skal det lukkes.
Jeg tror I må have lavet en fejl. Måske overset hvad byoasen virkelig betyder for os i området?
Mine to piger og jeg bruger ofte byoasen. Vi tager tit forbi på vejen hjem fra en travl dag. Vi finder ro og nyder dyrene. Jeg ved at min ene datters børnehave tit besøger byoasen og hilser på dyrene. De tager madpakker med og nyder denne grønne oase på Nørrebro. Ligeledes henter jeg også tit min store datter der. Hun besøger stedet med sit fritidshjem og når vi så kommer for at hente hende, lyder beskeden "hun er ovre hos gederne"
Kære, kære politikere.
I må ikke lukke byoasen. Det er et vigtigt sted for Nørrebro. Vores børn lærer om dyrene og de ældre på plejehjemmene i området nyder livet der. Familierne samles om forskellige arrangementer og det er her vi kan samle kræfter et endnu en travl hverdag.

Mange hilsner fra
Anja Hansen og børn