Bevar Byoasen som bemandet legeplads

Kære Alle,

Fantastiske nyheder! Økonomiudvalget har i dag givet tilsagn om at finde midlerne til at forlænge bevillinge til Den Bemandede Legeplads Byoasen! Se billedet nedenfor fra Frank Jensens Facebook-profil. Underskriftsindsamlingen slutter hermed. Tusinde tak for alle jeres underskrifter og kommentarer!

Nabogrunden (Møllegade/Guldbergsgade) med de fine gamle træer er i meget overhængende livsfare, og borgergruppen Red Byens Træer har brug for lige så stor opbakning til deres redningsprojekt, som I har vist Byoasen - når alt kommer til alt vil den supercykelstien, som pt. truer de gamle træer, gå lige forbi Byoasen, og det vil alt andet lige forringe skønheden af den grønne oase - der opfordres derfor til at skrive under på underskriftsindsamlingen til Bevarelse af Møllegades Træer: http://www.skrivunder.net/bevartraerne

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Med Københavns Kommunes seneste budgetforlig vil Byoasen lukke! Det kan ikke være rigtigt, at så unik et fritidstilbud skal lukke! Skriv under og lad os i fællesskab råbe politikerne op, og gøre dem opmærksom på, at de har truffet en forkert beslutning!

 

Den bemandede legeplads, ByOasen, i De Gamles By på Nørrebro fik ikke forlænget bevilingen i Københavns Kommunes budgetforlig for 2016 - det betyder, at der fra 2016 ikke længere er penge til at legepladsen er bemandet, hvilket med andre ord vil sige, at legepladsen vil lukke, for hvis der ikke er personale, så kan dyrerne jo ikke være dér. Forliget er vedtaget af alle partier med undtagelse af Enhedslisten, men vi vælger at tro, at det er en fejl, at kommunen ikke har forstået, at Byoasens store succes netop er personalet og dyrerne.

 

 

 

OBS: Der opfordres til, at vi der bruger Byoasen lægger billeder op på sociale medier (Facebook, Twitter og Instagram), der viser, hvor glade vi er for Byoasen. Brug gerne #BevarByoasen. På Twitter kan man også inkludere: Frank Jensen: @FrankJensenKBH Morten Kabell: @mortenkabell KK: @koebenhavner #voreskbh


Lisbet Vestergaard Marek    Kontakt forfatteren af dette andragende