Imod Lukning af Irak-kommissionen


Gæst

/ #29

2015-06-29 14:17

Jeg underskrev denne indsamling Imod Lukning af Irak Kommissionen, fordi den har haft så FANTASTISK trange vilkår at arbejde under. Så mange forhindringer og "renden panden mod en mur" - Det virker usandsynligt at noget man gerne vil have undersøgt, ikke kan lade sig gøre år efter år.

Det slog hovedet på sømmet at der så ABSOLUT er noget at skjule, når det allerførste statsministeren gør, efter at have etableret regeringen, netop er at lukke denne kommission. Vi ved alle at Det netop var en Venstre-regering der valgte at sende Danmark i krig i Irak - og at det nu igen er en Venstreledet regering, fortæller ufravigeligt historien om at der ER fejet noget ind under gulvtæppet.

Det er nødvendigt at genåbne den kommission og få kulegravet HELE historien. Og Venstre må lide under det, hvis det findes bevist, at deres aktion var ulovlig.

Det er HELT uhørt at Lars Løkke Rasmussen nu med en håndbevægelse fejer så meget arbejde og så mange splidte kroner af bordet efter en helt subjektiv bedømmelse af at "nu er der rodet nok i det, der er ikke mere at komme efter, vi må bruge kronerne på en øget indsats overfor krigsveteranerne...." - HVAD med ikke at SKABE flere krigsveteraner? Hvad med IKKE at sende nogen i krig, Løkke?