Malte har krav på retfærdighed!!!

Michael Hansen

/ #12

2015-05-17 23:17

DEt kan jo ikke være rigtigt at det danske system skal straffe dem der gør det godt og er der for deres børn mere end resten af verden før har gjort.

og hvis der er bare lidt omløb i hovedet på folk, kan man se Tina elsker alle sine børn og ser igennem deres udfordringer bare de har det godt.

men nu er deres hverdag revet itu da malte savner mor og mor og Sabrina og Daniel savner Malte når han ikke er der.

og af erfaring ved jeg at resten af familien sikkert ikke ved hvordan de skal hjælpe eller støtte Tina eller Sabrina og Daniel da familien aldrig får den rette hjælp og støtte i sådanne siturationer og kommuner aldrig ser det lille "billede" men kun det "ØKONOMISKE BILLEDE" af sagen.

men hvis man nu brugte det beløb det koster at fjerne et børn i hjemmet til familien og hjælpeforanstaltninger til Malte.

Istedet for at bruge mellem 1.6mill-2mill om året på en institution som ikke hjælper på den lange bane, da der ikke er samme kærlighed og omsorg fra en som får løn for det og fede rejser i jobbet.  som fra en MOR

Og det er synd for dem som bliver fanget i det system, da dem som arbejder der nærmest er skyld i at børne får det værre end da de kom og slet ikke er en hjælp

der skulle revideres grundigt i det institutionsmiljø så det er til børns bedste og ikke for at institutionen kan få et tilskud eller lige klare sig året ud.

børn har sjæl og er ikke en valuta så VÅGN op DANMARK.

 

Hilsen

Michael Hansen