Stop aflivninger der ikke er vurderet korrekt (Hundeloven)


Gæst

/ #80 Re: Re: Re:

2015-05-02 15:51

#69: - Re: Re:  

 Er i begge to fuldstændig idioter eller sådan noget?

Det har ikke en skid at gøre med hunden eller racen, det er dens opvækst og læring fra ejer's side der gør om den bliver aggresiv eller ej.

Nogle mennesker opdrager deres hunde til at være aggresive, det er og kan aldrig være hundens fejl,

Fact er, at alle hunde kan finde på at bide, selv rolige familie hunde som aldrig har gjort en flue fortræd, Men det ikke uden grund, ejeren har enten være uvidende og ikke opfyldt hundens forskellige behov, eller med vilje opdraget den til at være aggresiv eller tredje part(fx. den der bliver bidt) har opført sig på truende vis over for hunden, og hvis den ikke har haft mulighed for at komme væk eller det er en gentagende adfærd fra tredje part eller ejer's side, så kan den finde på at bide i SELVFORSVAR som sidste udvej.

Hunden tror jo at den truende tredje part vil gøre den fortræd.

 

Prøv at tænk,

Hvordan ville i have det hvis i fx. blev omringet af en flok rokkere som opførte sig meget truende over for jer uden grund? og uden mulighed for at komme væk?

Ville i bare stå der og vente på at i bliver slået ned?

Eller ville i ligesom hunden, prøve at kæmpe imod?

 

 

Jeg håber inderligt det giver mening for jer og at i ændre jeres tankegang.

Det sidste vi har brug for i danmark er flere uvidende mennesker, som tror det er iorden, at vi går og leger gud med uskyldige dyr's liv, som aldrig fik et valg.

 

Hvis der skal være nogen som helst form for en "hundelov" så burde det være en lov some støtter hunde, store staffer, bøder og forbud mod at have dyr til folk some ødelægger hunde i deres opvækst, når de først er kommet over hvalpe stadiet og oplært til at være meget aggresive, så er der ikke nogen vej tilbage, det vil altid sidde i dem.

 

Undskyld sproget.