Nej til asylstramninger

Jens

/ #20 Re:

2014-10-25 00:19

#1: -  

Nu er det sådan at verdens ligheds barometer har fået sig en psykose, det er otopi at tro at alle civilisationer kan have højkultur på en og samme tid.

Vi skal altså ikke deltage i nogle krige, og vi burde trække vores tropper hjem fra langt de fleste steder.

Alle disse underudviklede lande skal ikke have chancen for at eksportere deres dårligdom til den vestlige verden. 

De griber jo hver en chance for at komme in i DK, og plyndre vores stat, uden at tænke på at de reelt har noget at tilbyde!

Lad da hellere flygtningene blive og kæmpe mod det styre de er imod. Hvis viljen til oprør er der, skal det nok komme. Ellers bliver det jo ikke til noget, hvis man lader de mennesker der ønsker noget andet i deres hjemland, flygte, istedet or at blive og kæmpe!

Klart et oprør ikke klarer sig selv, men giver dem sku ikke nogen grund til at være kujoner og flygte!

Det er sku utroværdigt!

kommer der nogle flygtninge, skal de have hjælp der hvor de kommer fra, for deres overbevisning passer ikke til et vestligt samfund.

Vi er et lille land med i forvejen en tung belastning af underudviklet, inavlet, etnisk proletariat, og vi er bare ikke gearet til mere af den slags!

Alle de krige som folk er "flygtet" fra, er for længst ophørt, men tager de hjem igen ? - næ de bliver og får sociale ydelser, mens deres familie arbejder sort, og sender pengene til hjemlandet.!

Hvad med nyttejobs til flygtninge ? - så slipper de arbejdsløse for at blive udstillet for dem der alligevel tager jobene fra dem. - Så har flygtningene hellerikke tid til at finde på en masse narrestreger, som man har set i sandholmlejren. 

Mere af det ?- nej tak.

Med en midlertidig opholdstilladelse må der medfølge en returbillet, så vi er sikre på de ikke bliver her!

Bedste ønsker alle!

Jens