Nej tak til statens salg af DONG til Goldman Sachs


Gæst

/ #189

2014-08-21 18:38

Jamen selv skat er fuldkommen ulovligt og bundkorrupt, vores penge går til de samme personer der agerer investorer som vores skattepenge gør. Goldman Sach er en fordækt selskab under the house of Rothschild, som igen er et kynisk og tyranisk administrator af de finansielle anliggende under Vatikanet "the black pope". De her psykopater, som er bagmændene bag bla zionistene, nazisterne og de forskellige diktatorer, har en styrende hånd med i de største og mest accepteret universiteter i USA og England og de fleste steder i Europa.. De kontrollerer alle efterretningsvæsner gennem CIA, som er central -efterretningsvæsnet for alle vestlige efterretningsvæsner. De ejer de fleste banker og centralbanker i vesten og Mellemøsten og en del i Asien.
De kontroller de vestlige medierne gennem de centrale nyheds medier i USA, som man kan se er på zionistiske hænder..
De er fuldkommen kyniske psykopater, der meget snart skal bag tremmer for årtusinders forbrydelser over for menneskeheden.
Ligeledes vil mange medløbere som fx Bjarne Corydon, sammen med mange mange andre, komme under kraftig medvirken ved de kommende retsager der vil blive kørt af natural lov domstole, når den tid kommer.. Fortsæt det gode arbejde! det virker alt sammen.. <3