Bevar BETA


Gæst

/ #50

2014-06-24 16:57

Jeg har som frivillig i en musikforening selv været med til at arrangere koncert på BETA, og kan kun sige det var en god oplevelse. Udstyret var i orden og samarbejdet med personalet var excellent. Til en koncert med et mindre internationalt navn og et dansk support band, var det fint at kunne samle omkring et halvt hundrede mennesker på en uforglemmelig hverdagsaften.

Jeg kan godt se at der mangler noget i den aktuelle økonomi, men dette at holde et sted lukket i 2 år er næppe noget der gør at det på længere sigt kommer op i omdrejninger, det vil i allefald nok kræve en vis genoplivning at komme igang igen - et sted lever jo fordi forlk ved det er der, er det først lukket en periode bliver det glemt.

Så vil jeg i stedet foreslå at man holder færre og mere markerede arrangementer, her tænker jeg på f.eks. at markedsføre stedet på en kombi af tradition som f.eks. at der altid var koncert på en bestemt hverdagsaften med happy hour fra 20-21, og så havde de lejlighedsvise koncerter der ud over i et mindre omfang, f.eks. 4-5 pr. md. Altså halv styrke, men en styrke udmærker sig ved fokuskvalitet, og som holder til udbud og efterspørgsel for at sige det lidt markedsorienteret.