Bevar BETA

Keks

/ #26 Bevar Beta

2014-06-23 16:05

Først bruger politikerne millioner på at opbygge Amager Kulturpunkt med bl.a. BETA2300 og Amager Bio og nu vil de lukke Beta i to år (som om den bliver genåbnet derefter, tsk, tro på det)
Beta har god lyd, Et fast publikum som drikker mange øl (woohoo, overskud) og det er stedet i København og sjælland hvor små bands og andre talenter kan afprøve deres kræfter. Hvor ellers skal de hen? Lille Vega? Som om de små upcoming bands har råd til det... Desuden er lille Vega for stor til de fleste og har ringe lyd. Bands og talenter rammer på et tidspunkt et punkt i deres karriere hvor barer er for små og spillesteder er for store. På beta kan de komme videre.
Beta tør at lade bands spille der ikke just passer indenfor mainstream-kassen hvor ellers er det muligt i byen? Tænk hvor kedelig Danmark ville være hvis alle gik og lyttede til P3. De sætter gang i fede arrangementer ud over koncerter og støtter dermed kulturen.
Beta ligger ikke midt i byen, men det er nemt at komme til. Fordelen ved det er at man ikke er strandet midt om natten, at naboerne ikke klager som så mange andre steder og at der er god plads til busser og andre større biler der transporterer grej.
Bevar BETA for musikkens, kulturens og mangfoldighedens skyld!