Legaliser hash i Danmark!

Lilie Naira

/ #44

2014-05-17 10:22

Jeg er IKKE hashryger. Har prøvet det for mere end 30 år siden og det var en oplevelse ligesom så mange andre - men ikke en der kræver gentagelse.

Jeg skriver under fordi det jo er ulogisk at man bruger så mange samfundsressourcer på at kæmpe IMOD en plante. Hvis det skulle lykkes at fjerne den fra jordens overflade, så er der jo mange andre der ligner og der vil komme andre af slagsen - så kampen er forkert!

Jeg har set mennesker med fibromyalgi ryge hash. De bliver ikke engang skæve af det - men de får lindret deres smerter - DET går jeg ind for. Og jeg støtter udviklingen af cannabisolie i forhold til kræftbehandling. Det er intet mindre end et mirakel. TÅBELIGT at loven skal forhindre kræftpatienter i den form for behandling som beviseligt både kan forlænge deres liv, forøge deres livskvalitet SAMT bringe dem helbredelse.

Hele spørgsmålet om det er rockerbander der skal have profitten er fuldkommen tåget. Selvfølgelig skal de ikke det. Det skal den danske stat da. VI - danskerne i fællesskab - skal finansiere helbredelse og smertelindring samt udvikling af cannabisplantens mange muligheder.

Men jeg kan godt personligt have noget imod at man fyrer for mange fede - der er stor forskel på en "koger" og en brandert. Hash forlader ikke kroppen lige så hurtigt, som alkohol gør - så det er forkert at sidestille de to former for rus. en solid viden om det, giver et mere fornuftigt brug - men dertil kan man jo ikke komme, hvis det skal være så helvedes tys tys og ulovligt. Det LOKKER enhver rebel....ikke fordi det er specielt fantastisk, men fordi det er forbudt. HELT forkert årsag!

Så mere fornuftig information om planten på banen tak.