Vi støtter Bengt Holst og Kbh Zoo

Kevin

/ #14 Re: Re: Re: "Racehygiejne": Af Herr Holst.

2014-02-11 17:25

#12: FYR HERR HOLST - Re: Re: "Racehygiejne": Af Herr Holst.

HVIS det alternativt kunne placeres andetsteds, så var det blevet gjort. Men det kunne det IKKE. Der findes et fælles Europæisk avlsprogram for giraffer, hvor Marius' gener var overrepresenterede. At give Marius til en anden europæisk zoo ville optage pladsen fra en anden giraf, hvis gener er mere vigtige for giraf-bestandens fremtidige velbefindende.

Millioner af unge uskyldige, sunde og raske dyr slagtes hvert eneste år, for at vi kan få bøffer og flæskesteg. Det er der ikke noget hverken nyt eller skammeligt i, så længe dyrene har det godt. Og Marius har haft det fortrinligt - og med garanti langt bedre end 99.9 % af alle hakkebøffer.

Ja, gratis foder. Er det et problem? Skulle de hellere købe foder, som nogle andre har slagtet? Et andet sundt og rask dyr? Kan du høre hvor ulogisk det lyder. For at fodre løverne skal man slå en masse andre dyr ihjel. Vil du hellere sulte løverne? 

Det er helt i orden, hvis du har noget imod Zoologiske haver generelt. Det kan jeg godt sætte mig ind i. Men du skal ikke gå og tro, at København Zoo har gjort noget, som samtlige andre Zoo ikke gør. København Zoo har blot formået at gøre miseren til en lærerig oplevelse, og dermed fået højere udbytte af Marius' ulyksagelige skæbne. Og DET er da positivt.

Men du ville måske hellere, at han bare var blevet slagtet ude i baglokalet?