Vi støtter Bengt Holst og Kbh Zoo

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen Vi støtter Bengt Holst og Kbh Zoo.

Monner

#1

2014-02-10 07:40

Naturen må nødvendigvis gå sin gang!

Og da vi har ***begrænsede*** resourcer hvad angår en levende DNA-bank til bevarelse af truede dyrearter, er det dumt at optage pladsen med indarv.

Gæst

#2

2014-02-10 20:43

Her i dette land laver vi grise og mange andre dyr som vi spiser så hvorfor skulle de ikke aflive en giraf og bruge den til foder til løverne helt naturligt jæger skyder også dyr for at spise dem folk er sku blevet sarte i dette land

Gæst

#3

2014-02-10 21:03

Støtter gerne København Zoo.. Er rystet over alle de uvidende tosser der råber op uden at vide/fatte hvad det handler om...

Gæst

#4

2014-02-10 21:39

Jeg synes det er synd for KBH Zoo med det ramaskrig og manglende forståelse.
Tror ikke man bliver dyrepasser hvis man ikke holder af dyr og natur, men det høre så med at man skal forstå og tage vare om den naturlige balance. Det betyder altså at nogle dyr må dø for at andre kan trives og bestanden forbliver sund.

Gæst

#5

2014-02-10 22:11

Bengt Holst fra KBH Zoo skal så absolut ikke fjernes
Marius

#6 The butcher form Valby, needs to go.

2014-02-10 22:25

Bengt Holst er ikke manden, der kan rette Z00's blakkede ry op igen.

Gæst

#7

2014-02-11 00:12

People need to read the whole thing and understand whats going on... we eat cows, pigs, ducks and so on... if this had been an older giraffe, no one would have said anything! Best to the Zoo.
FYR HERR HOLST

#8 "Racehygiejne": Af Herr Holst.

2014-02-11 04:30

Ud med KOMMANDANTEN fra ZOO som VENTER 18 måneder (!!!) med at aflive sunde og raske dyr til de er gamle nok til at svinet kan score (endnu flere) penge på offentlig nedslagtning og foder til løverne. FØJ FOR SATAN!

Så HVORFOR mon denne petition kun har 1 % (stemmer) i forhold til dem som støtter:
http://www.skrivunder.net/?page=statistics&petition=fjern_bengt_holst_fra_kbh_zoo

Kevin

#11 Re: "Racehygiejne": Af Herr Holst.

2014-02-11 12:55

#8: FYR HERR HOLST - "Racehygiejne": Af Herr Holst.

Hvis du stadig er ufforstående overfor hele situationen, så kan du finde svar her: https://www.youtube.com/watch?v=ENnNNVOEDZ4

Du har ret. Det er MEGET skræmmende, at der er 100 gange så mange opbakning til modstander petitionen. Det vidner om, hvor meget uvidenhed der er i befolkningen, til trods for at viden ligger frit tilgængeligt på nettet.

Nu er jeg selv biolog, og jeg kan garantere dig for, at alle vi naturtossede, dyreelskere står 100 % bag Bengt i hans måde at regulere bestanden og undervise befolkningen.

FYR HERR HOLST

#12 Re: Re: "Racehygiejne": Af Herr Holst.

2014-02-11 15:58

#11: Kevin - Re: "Racehygiejne": Af Herr Holst.

Tror ikke man er "dyreelsker", når man afliver et perfekt, sundt og raskt dyr, som kunne placeres alternativt, når det sker til fordel for genpleje i et kommercielt foretagende som Copenhagen ZOO.

En forretning som Copenhagen ZOO, der modtager støtte fra private og kommercielle donorer udover billetindtægter, og som opportunistisk udnytter muligheden for EKSTRA indtjening ved  offentlig slagtning af raske dyr og gratis foder til andre dyr i haven, varetager ikke dyrenes eller dyreelskeres interesser!

Måske er der for mange ellers sunde og raske "indavlede" biologer med din holdning i Danmark, og så kan du og dine ligestillede jo passende stille op på række til Bengt Holsts boltpistol og jagtriffel næste gang der skal "tyndes ud i flokken"!

NU MERE 100.000 UNDERSKRIFTER PÅ DEN INTERNATIONALLE PETITION FOR AT FÅ FJERNET BARBAREN BENGT HOLST:
http://www.thepetitionsite.com/769/686/980/remove-bengt-holst-from-his-leading-position-at-copenhagen-zoo/

 


Gæst

#13

2014-02-11 16:04

Kevin

#14 Re: Re: Re: "Racehygiejne": Af Herr Holst.

2014-02-11 17:25

#12: FYR HERR HOLST - Re: Re: "Racehygiejne": Af Herr Holst.

HVIS det alternativt kunne placeres andetsteds, så var det blevet gjort. Men det kunne det IKKE. Der findes et fælles Europæisk avlsprogram for giraffer, hvor Marius' gener var overrepresenterede. At give Marius til en anden europæisk zoo ville optage pladsen fra en anden giraf, hvis gener er mere vigtige for giraf-bestandens fremtidige velbefindende.

Millioner af unge uskyldige, sunde og raske dyr slagtes hvert eneste år, for at vi kan få bøffer og flæskesteg. Det er der ikke noget hverken nyt eller skammeligt i, så længe dyrene har det godt. Og Marius har haft det fortrinligt - og med garanti langt bedre end 99.9 % af alle hakkebøffer.

Ja, gratis foder. Er det et problem? Skulle de hellere købe foder, som nogle andre har slagtet? Et andet sundt og rask dyr? Kan du høre hvor ulogisk det lyder. For at fodre løverne skal man slå en masse andre dyr ihjel. Vil du hellere sulte løverne? 

Det er helt i orden, hvis du har noget imod Zoologiske haver generelt. Det kan jeg godt sætte mig ind i. Men du skal ikke gå og tro, at København Zoo har gjort noget, som samtlige andre Zoo ikke gør. København Zoo har blot formået at gøre miseren til en lærerig oplevelse, og dermed fået højere udbytte af Marius' ulyksagelige skæbne. Og DET er da positivt.

Men du ville måske hellere, at han bare var blevet slagtet ude i baglokalet?

FYR HERR HOLST

#15 Re: Re: Re: Re: "Racehygiejne": Af Herr Holst.

2014-02-11 17:44

#14: Kevin - Re: Re: Re: "Racehygiejne": Af Herr Holst.

Alle har en mening om sagen, problemet er bare at Holst & Co. (inkl. dig) har undervurderet de virale mediers magt og informationsevne, hvilket bl.a. kommer til at betyde at Danmark kan se frem til et fald i de i forvejen slatne turistindtægter fra udlandet, at Copenhagen ZOO (heldigvis) er blevet blacklistet for evigt på nettet/Google, medmindre slagterbutikken skifter navn, og at Bengt Holst fremover ifølge flere internationale medier skal til at kigge sig over skulderen...

"HVIS det alternativt kunne placeres andetsteds, så var det blevet gjort. Men det kunne det IKKE."
http://www.bt.dk/udland/chokeret-tv-dyreekspert-jeg-ville-have-transporteret-marius-hjem-til-usa-gratis

Konsekvenserne af Bengt Holsts handlinger for Danmark kan læses her:
http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article2214743.ece

Nu MERE end 1.000 NYE stemmer I TIMEN på denne petition oprettet af Tenna Toftgaard for at få fyret Bengt Holst:
http://www.thepetitionsite.com/769/686/980/remove-bengt-holst-from-his-leading-position-at-copenhagen-zoo/

Ny petition her:
http://www.skrivunder.net/forum/82197

 


Gæst

#16

2014-02-11 18:16

Bengt Holst burde modtage en medalje for at bidrage til oplysning og uddannes af børn (og voksne) i livets realiteter. Håber ikke at, hyklernes røster påvirker det ellers fremragende avlsarbejde og art bevaringsprogram i Kbh Zoo.
Rune Persson

#17 Professionel til fingerspidserne

2014-02-12 13:20

Tak til Bengt Holst for hans meget professionelle fremfærd midt i mediestormen. Det er vigtigt at holde fast i, og forklare sagligt, at det selvfølgelig er helt naturligt at dyr dør for at andre dyr kan spise. Og den virak der har været omkring denne giraf beviser bedre end noget andet, at de offentlige obduktioner som ZOO laver er vigtige! Tak for det!

Gæst

#18

2014-02-12 13:45

Helt rigtig beslutning! Ærgerligt der er så mange uvidende dansker, som ikke læser op på informationerne ang. aflivningen

Gæst

#19

2014-02-12 15:05

Jeg ser ikke noget forkert i at aflive Giraffen, vi afliver Køer Grise Får Høns, og spiser dem, og Giraffen afgiver mad til Løverne, det er min personlig mening.

Gæst

#20 Re: Re: Re: "Racehygiejne": Af Herr Holst.

2014-02-13 00:05

#12: FYR HERR HOLST - Re: Re: "Racehygiejne": Af Herr Holst.

Du ramte vel meget godt hvad alle de forskellige opråb handler om. en OFFENTLIG slagtning. Hvis bare den overflødige giraf var blevet slagtet helt rutinemæssigt sammen med de andre dyr der hver dag bliver slagtet i København Zoo så ville ingen havde tænkt over det.

Men hvis det skulle hedde sig at vi faktisk slagter dyr og ikke bare får kødet leveret fra en slags fabrik og man faktisk prøvet at lade nogle lidt fremmedgjorte by børn lære lidt om hvordan det foregår i den virkelige natur så skal man afsættes.

Fyda, tænk hvis der var rundvisninger på svineslagterierne.


Gæst

#21

2014-02-13 05:41

Tænk sig hvis der var samme påstyr når der aflives en ged til løverne!

Gæst

#22

2014-02-16 20:50

Kære Bengt Holst
Tak fordi du står ved dine fornuftige synspunkter vedrørende hvad en zoologisk have er. Det er oprørende, at så mange mennesker verden over deltager i massehysteriet over et enkelt dyrs nødvendige død, men ikke skænker de mange ulykkelige mennesker i f. eks. Syrien bare en flygtig tanke. Proportionsforvrængning så det basker.
Mange opmuntringer sendes dig fra
Birgit og Claus Koefoed Johnsen

Gæst

#23

2014-02-16 21:09

Støt denne brave mand!!!!