Vi støtter Bengt Holst og Kbh Zoo

Et ramaskrig fra hykleriske borgere, danske såvel som udenlandske, får mig til at starte denne indsamling.

Bengt og Kbh Zoo er et stort internationalt forbillede. Jeg mener, at det er vigtigt at vi, som en kød-spisende race, tager ansvar for vores gerninger, og tør at stå ved at vores (alle pånær vegetarer/veganere) adfærd faktisk koster dyreliv. Her er mine kritikpunkter:

1. Hvordan kan det skabe så meget påstyr, at 1 enkelt dyr bliver slagtet og derefter fodret til nogle andre dyr? ALLE kødædende dyr, i naturen og i alle Zoologiske haver, spiser andre udskyldige dyr. Sådan er naturens gang. Var det bedre at sulte løverne?

2. Hvorfor er det kun i orden, at slagte dyr i det skjulte? Hvorfor er en offentlig slagtning pludselig en henrettelse, mens de 1000-vis af daglige skjulte slagtninger er helt i orden? Er det udelukkende fordi, at vi gerne vil leve med illusionen om, at vores kødæderi ikke koster dyreliv?

Regulering af dyrebestanden er en fuldt ud nødvendighed, for at undgå sygdom og skader som følge af magtkampe. Og at bruge sit dyre overskud som foder er da noget af det mest humane, naturlige og økologiske vi kan få.

Jeg synes kun det er positivt, at den giraf der nu måtte lade livet, foruden at berige løverne med et måltid mad, også kan berige havens gæster med lærdom om dyr, anatomi og livet og døden.

Jeg synes især det er sundt, for vores børn, at de får en forståelse af den sammenhæng der er mellem livet og døden. Og at de får en naturlig indsigt i hvor kød kommer fra, og i livets kredsløb.