redmarius


Gæst

/ #126 Få Marius kastreret og send ham til Sverige.

2014-02-08 18:38

Jeg har netop sendt følgende mail til Københavns Zoo:

"Hej til jer hos Københavns Zoo.

Jeg er, som mange andre, rigtig ked af og oprørt over at høre om jeres beslutning om at aflive Marius, et sundt og raskt dyr. Jeg har læst alle jeres rationelle argumenter for denne beslutning, men synes stadig at det er uhørt og en moralsk forkastelig beslutning, når I nu faktisk har modtaget tilbud fra Åke Netterström og Frösö Zoo, der både har pladsen og viljen til at overtage Marius.

Hvis I er så bekymrede for jeres avlsprogram (som synes at være jeres vægtigste argument), hvorfor så ikke vælge at indgå aftale om at sende Marius til Sverige, med den betingelse at han bliver kastreret og dermed ikke riskerer at kompromittere avlsprogrammet?

Jeg er overbevist om, at der er mange danskere der i øjeblikket hellere giver et tilskud til at få Marius kastreret, så han kan komme til Sverige, end de betaler for en indgangsbillet til Københavns Zoo. Personligt er der ingen tvivl om at hverken jeg eller min familie, ønsker at besøge Københavns Zoo i fremtiden, hvis aflivningen af Marius bliver en realitet, blot fordi han "er i overskud". Og jeg ved at mange andre danskere (og svenskere, her i Skåne hvor jeg bor) har helt samme syn på sagen.

Jeg håber inderligt at I vil overveje at lade Marius kastrere, og derefter lade ham leve resten af sit liv, så længe han er sund, rask og har det godt, her på den anden side af sundet i Sverige."

Alle: Brug gerne 2 minutter på at skrive til Københavns Zoo på zoo@zoo.dk og lad dem vide, at vi som deres kunder ikke ønsker at støtte op om denne forkastelige beslutning, hverken nu eller i fremtiden!