Nej tak til statens salg af DONG til Goldman Sachs

Levebrøds politiker af løn og pension uden indsigt.

/ #12486 Rygter om salg af NEM ID mv...

2014-02-06 07:48

Hvad skal vi med lortedollar som ingen vil have, fordi de ingen værdi har overhovedet - er jo noget at sige til at dollar folket gerne vil have værdier istedet for deres evigt 24 timer i døgnet seddelpresser som kører konstant og laver toiletrulle penge.

Vi har åbenbart et Christiansborg uanset partifarve som har en ting i hovedet ...sælg ud,lad udlandske liderlige magthavers underettelse tjenester snage og snaske i din vasketøjskurv, dine brok operationer, dine sex udskejelser på nettet ja alt til mindste detalje du fortager dig snager de i. De ved hvor du bor, de ved hvilken fortorvs flise du træder på fra min til min du vader på fortorvet eller andet sted. Sygdomen er total ! hvem var det lige der satte krav om logningsbekendgørelsen ..MR. 11. september.

Og ikke bare med det - alt med velsigenlse fra Christiansborg !

Bliver de spurt ...fyldes man med lort og løgn ! [vi overvåger ikke folket ulovligt - nej ikke det i beder andre statsmagter gører det med jeres accept - vi bytter da bare informationer]

Politikerne har udstillet sig så ubegavet at de ikke aner hvad internettet formår at afsløre om dem selv ! når de opdager det vil de straks forlange internettet brændt ned !