Til de folkevalgte

Thomas

/ #4 Sludder og vrøvl

2014-02-03 17:56

Sikke en gang nationalsocialistisk pladder. Jeg er den mest gennemsnitlige dansker du kan forestille dig. Politiet må hellere end gerne få en prøve af mit DNA. Det er jeg helt tryg ved.
Min far er sågar pensioneret politimand og jeg kan love dig at der er sgu´ik meget politistat over ham. og det tror jeg faktisk gælder alle hans kolleger. Folkevalgte og ministre er jo blevet valgt for faen. Hvad foreslår du ellers? Helt ærligt hvad i alverden vil du ellers komme op med i stedet?
Jeg har rejst og jeg har læst og jeg kan ved den hellige ild ikke se noget som helst bedre en den styreform vi har i norden. Der findes så mange ytringer af den slags, som du her har publiceret, og fælles for dem alle, uanset hvor velskrevet de er, er jeg endnu ikke stødt på ét eneste "manifest" som kommer med alternativer som bare i den mindste grad kan bruges til noget som helst! Og drop det dér infantile budskab om at starte en revolution. Det er en utopi og det kommer ikke til at ske. Jeg vil foreslå at tage på festival og drikke hjernen ud til noget hardcore metal. Det kan så være at vi mødes. Who knows?