STOP DISKRIMINATION AF INTERKØNNEDE MENNESKER

Fru Transrose
Underskriftindsamleren

/ #10 Re: Køn

2014-02-03 16:01

#9: J - Køn

Det er et forkert sted at diskutere transsexualitet. Interkøn og transsexualitet har ganske vist visse ting tilfælles men er alligevel så forskelligt at det ikke skal forveksles med hinanden.

At påstå, at transsexuel ikke er et køn, er en politisk hadpropaganda rettet mod vi transsexuelle af STOP HAD, LGBT, TLOUNGE, og det menneskeretskrænkende danske Institut for Menneskerettigheder, der sammen med socialdemokratiets Astrid Krag, arbejder på udryddelsen af vi transsexuelle borgere, altså et regulært og klassisk folkemord.

Før det tyvende århundrede, havde samfundet ingen problemer med de forskellige køn der dengang eksisterede. I det tyvende århundrede indførte kirkerne den binære fiktion Kvinde/mand som de eneste accepterede køn. Den binære fiktion, er slet og ret en fiktion, der er blevet gentaget så tit og gennemtvunget  med så meget vold, at uvidende mennesker idag, tror det er den skinbarlige og eneste sandhed. Fra naturens side er vi ikke begrænset til kirkernes binære fiktion.

De fire danske kønstilstande idag, er Kvinde, Mand, Interkøn og Transsexuel lær det og husk det, det er og bliver fremtiden i den menneskenes verden vi er på vej imod. Glem alt det andet forkvaklede sludder. Og ignorer altid de der ikke kan vedstå sig hvem de er.

Kvinde, Mand, Interkøn og Transsexuel

Kvinde, Mand, Interkøn og Transsexuel

Kvinde, Mand, Interkøn og Transsexuel