Nej tak til statens salg af DONG til Goldman Sachs

Killuminati

/ #9835 Demokrati er bevist en illusion

2014-01-28 15:28

Bjarne Golddong, finder det ikke uetisk og amoralsk at handle med et firma der har så mange liv på samvittigheden (Klyngebomber, finanskrise, spekulationer m.m.)
har set samråddet, og han er, som alle politikere, snakker hele tiden uden om.
Det vi betaler politikere for er at tale, og lave love og regler der kun gælder for alm. borgere, men når det er store virksomheder, gælder de spilleregler han hele tiden omtaler ikke.

Det er KORRUPTION i allerhøjeste grad, DE AFDØDE modstands mænd må rulle i graven da de har kæmpet for retfærdighed og det ikke længere er gældende, grundet SNEDIGE konstruktioner etc.
Reglerne skal gælde alle, og politikere tjener 60.000+ om mdr, plus minister pension, da de hele tiden skifter plads, for at få denne lukrative ordning,

kan FOLK VIRKELIG ikke se at demokratiet har spillet fallit, det duer ikke mere og folk som Bjarne og dem bakker op om salget som er et bredt forlig på nær enhedslisten, som fungere som en utilfredsheds ventil... Vi må lave en udrensning af de politikere der sidder i dag... evt. konsekvenser for de alm. borgeres hverdag.

demokrati er hermed bevist en illusion! Folk der hopper på det er FÅR....!! De fælger bare efter Bjarne Hyrden...