Nej tak til statens salg af DONG til Goldman Sachs

Jeppe Severin

/ #9098 I stil med Obama

2014-01-27 23:34

Corydon opfører sig lige som Obama - rent diktatorisk.

Her i Europa, er de fleste hjernevaskede til at tro, at Obama er en "god mand", fordi han er sort, "demokrat" og Bush den Onde's afløser. I USA er folk - sorte som hvide - blevet klogere. Derfor er Obamas popularitet på havde med Bush's, da den var længst nede. De danske medier har ikke forklaret, hvorfor Obama er blevet så upopulær - men det er fordi, han har lavet Corydon X 10 bl.a. via sin "sundhedsreform", som vil lynche de fleste amerikanere for deres løn eller via at sælge Amerikansk-ejede aktier til Kina. Desuden har Obama skrevet under på en lov, der gør, at amerikanere nu kan arresteres og retsforfølges, hvis der blot er den mindste mistanke om fx. terrorisme.

Og så er der den med BIlderbergermøderne, som de fleste enten ikke kender til eller kalder 'konspirationsteori': det bliver heldigvis tydeligere for flere, at de forskellige politikeres retorik kommer derfra. (Bilderberg-møderne er bl.a. financieret af, guess who? GOLDMAN SAHCS - surprice!!!)

Hvis nogen undrer sig over, hvor retorik som "Nu gælder det om at gære det bedste for Danmark!" eller fx. den nye offentlighedslov kommer fra, så skal der kigges i den retning. (Sjovt nok gør den nye offentlighedslov det lettere for politikerne at brygge på idéerne som dette salg af Dong til GS, fordi den nye offentlighedslov forhindrer den samme journalistisk indsigt som tidligere.)

Mvh en person, som også for længst har opdaget, at et skeptisk syn på det, vi fik at vide skete d. 11 september 2001 og et krav om en uvildig undersøgelse af den begivenhed IKKE er en 'konspirationsteori'.