Nej tak til statens salg af DONG til Goldman Sachs


Gæst

/ #8478 Jeg har S endt mail til Corydon

2014-01-27 17:16

Hej Bjarne Corydon.

Jeg har en række sprøgsmål vedr. Finansudvalgets ledelses håndtering af beslutningsgrundlaget af salg af Dong. Nedenstående udgør min mail til finansudvalgs formanden:

"Kære Sofie Carsten Nielsen.

Hvordan forklarer du det faktum at finansudvalgets næstformand er uenig i finansudvalgets formanden i at beslutningsgrundlaget for en solid beslutningtræfning i salg af Dong ikke er opfyldt? Og hvordan hænger den solide beslutning, som du henviser til på DR2 sammen med at du udtaler, at du ikke har set alle forslagene i salget af Dong?
Jeg henviser til DR2 deadline: http://www.dr.dk/tv/se/deadline/deadline-509#!/32:34

Mail fortsættelse til Bjarne Corydon:

http://nyhederne.tv2.dk/politik/2014-01-25-thulesen-dahl-og-corydon-i-heftig-dong-debat
Med udgangspunkt i ovenstående spørger jeg dig, som Finansminister, Hvorledes du vil forklare det faktum at finansudvalgets næstformand er uenig i finansudvalgets formanden i at beslutningsgrundlaget for en solid beslutningtræfning i salg af Dong ikke er opfyldt? Og hvordan hænger den solide beslutning om salg til Goldman Sachs som Sofie Carsten Nielsen henviser til på DR2 sammen med at hun udtaler, at hun ikke har set alle forslagene i salget af Dong
Og hvorledes hænger din udtalelse om en solid beslutning om salg af Don til Goldman Sachs sammen med med ovenstående, og at der er uoverenstemmelse herom mellem dig og næstformanden Kristian Thulelsen Dahl?

På forhånd tak!