Nej tak til statens salg af DONG til Goldman Sachs


Gæst

/ #6089 Dong chef undskylder

2014-01-26 13:58

Kvalitetsjournalistik kræver investeringer. Del venligst denne artikel med andre ved at bruge nedenstående link. http://energiwatch.dk/Energinyt/Energiselskaber/article6432227.ece#ixzz2rVrM7ptx
Kopier og videresend ikke artiklen. Det er i strid med ophavsretsloven og vores abonnementsbetingelser: http://energiwatch.dk/service/betingelser

Kommunikationschef i DONG Karsten Anker Petersen undskylder, at han blandede sig i debat om DONG-salget.
AF MORTEN BANG JØRGENSEN
Offentliggjort 24.01.14 kl. 16:28
"Jeg må lære at holde min kæft".
I går valgte kommunikationschef i DONG Karsten Anker Petersen at kommentere en offentlig Facebook-opdatering fra Politikens lederskribent Kristian Madsen.
Ifølge Politiken kommenterede han CBS-professorerne Niels Chr. Nielsen og Michael Møllers analyse af DONG-salget, som Kristian Madsen linkede til. En kommentar som ifølge Politiken er blevet kaldt arrogant af politikere fra Dansk Folkeparti og Enhedslisten.
I et spørgsmål-svar-interview med Politiken, der kan læses her, afviser kommunikationschefen først kritikken, men henvender sig efterfølgende med en undskyldning til professorerne.
”I det jeg skrev, var der absolut ikke nogen mangel på respekt for CBS-professorerne. Det er der ingen grund til,” siger han til Politiken.