Nej tak til statens salg af DONG til Goldman Sachs

Thomas B

/ #5782 Salget af DONG er kun toppen af isbjerget...

2014-01-26 12:17

Salget af DONG til Goldman Sachs er kun en lille del af en større plan der er lagt for den vestlige verden, som blev skudt i gang i 2000. Jeg har lavet research på emnet det sidste år og danskerne kan prise sig lykkelige over at vi har vores forbehold i EU. Danmark har stadig en mulighed for at bevare sin suverænitet, men det kræver at folk begynder at stille mange flere spørgsmål og tager handling.

Den ny offentlighedslov, frihandelsaftalen som lige er blevet vedtaget i EU, bankpakkerne, finansiel stabilitet, den kommende afstemning om patentrettigheder i EU d. 25 maj osv osv, er alt sammen en del af samme plan, som handler om at europa skal topstyres af en lille gruppe personer som aldrig er blevet folkevalgt og med en europa præsident i spidsen...

Hvis folk bliver oprevet af at Goldman Sachs vil placere overskuddet fra DONG i skattely, så skal danskerne bare vide at 90% af alle de multinationale selskaber i dk aldrig har betalt en krone i skat. Det er de riges legeplads og vi alm. danskere betaler regningen ved at arbejde røven ud af bukserne!

Folk burde også begynde at kigge EU's AGENDA 21 efter i sømmene...
(selv om i nok aldrig har hørt om den, ligsom så mange andre Eu tiltag)

Og hvad laver Helle Thorning, Bjarne Corydon, Anders Fog, Thøger Seidenfaden osv. osv. til de hemmelige BILDERBERG møder, hvor verdens top 100 magtfulde personer mødes for at planlægge verdens/Europas fremtid.

Vi bliver holdt for nar!
Vågn op eller forbliv stressede syge lønslaver i en kassetilværelse, hvor den ene nye lov efter den anden bliver trukket ned over hovedet på os og indskærper den frihed vi har tilbage til familien og ikke mindst os selv.

Så er det sagt