Nej tak til statens salg af DONG til Goldman Sachs


Gæst

/ #5347 God kopi

2014-01-26 09:51

#5304 Finansminister Bjarne Corydon miskreditere sig selv2014-01-26 10:36
2014-01-24 23:17
Finansminister Bjarne Corydon udtalte i TV-avisen 2014-01-24 noget i retning af, at han ved valget af Goldman Sachs (GS) har varetaget den danske befolknings interesser, hvilket er hans job som finansminister. En udtalelse han vedblivende fastholder i senere interviews.

I lyset af det aktstykke han har sendt til godkendelse i finansudvalget, og med præcist den udtalelse, miskreditere han sig selv som finansminister og politiker.

Ja, det kan meget vel være den bedste løsning i det regneark han har fået forelagt af sine embedsmænd. Men det tilgodeser ikke de øvrige vigtige parametre som f.eks. etik, moral, historie. Parametre som en politisk valgt finansminister ikke må overse og præcist er hans del af beslutningen. Regnearket har vi embedsmændene til. Hvis Bjarne Corydon vil nøjes med at tage stilling til den del, så kan han ansøge om jobbet på lige fod med de øvrige statsansatte.

Så nej. Han har præcist ikke varetaget sin stilling som finansminister, og det bør han og hans foresatte stilles til regnskab for.

GS er et sammensurium af firmaer i skattely for folk der ønsker at skjule deres værdier. Det er præcist det modsatte af hvad især S, SF, EL men også hvad R, K, V og DF (burde) stå for. (LA ved jeg ikke noget om)