Nej tak til statens salg af DONG til Goldman Sachs


Gæst

/ #5164

2014-01-26 08:55

DONG er en vigtig del af den Danske infrastruktur - sælger man dette vil det ikke handle om forsyningssikkerhed men alene om tal på bundlinien ...
Det burde ikke være muligt at et enkelt ministerium læs en MINISTER kan sælge ud af butikken - den slags burde kræve mindst 75 % flertal i folketinget og derefter en ny afstemning i det næste folketing før man overhovedet indledte en forhandling om salg.
En enkelt minister der tromler rundt med skjulte dagsordner - som ikke respekterer danske interesser og som ikke mener at pensionskassernes penge er gode nok han burde end ikke drive en isbutik. Tilliden til hvad der sker i vort land - hvad vores regering - og det uanset farve - de tumler rundt med trænger til et alvorligt eftersyn - send dem alle udenfor børnehaven dør, lad os ansætte 500 dygtige uvildige forretningsfolk til at efterse samtlige ministerier helt ned til picolinen derefter kan de efterse regionerne og kommunerne - finder man uklarheder - politikkere eller embedsmænd der skjuler noget, eksempelvis som dem der har 2 fiktive sager i Naturstyrelsen så er det ud - og med et stort mærke i panden ikke egnet til offentlig administration eller forvaltning derefter ansætter man egnede folk til at drive vort land vi skal være villige til at betale en ordentlig hyre men vilkårene skal være benhårde - en usandhed - en skjult dagsorden m.v. så er det UD for altid.
Politikkere der fører løgnagtig politik og har selektiv hukommelse bude man ikke betro en flad 5 krone.