Nej tak til statens salg af DONG til Goldman Sachs

PH

/ #4784 Blir jeg så rigere

2014-01-25 23:07

Dong hjemmeside "KOPI" DONG Energy blev dannet i 2006 som resultatet af en sammenlægning af seks danske energiselskaber: DONG, Elsam, Energi E2, Nesa, Københavns Energi og Frederiksberg Forsyning.

Historien starter den 27. marts 1972, da den danske stat grundlagde Dansk Naturgas A/S. Navnet blev ændret til Dansk Olie og Naturgas A/S i 1973 og til DONG i 2002.


Vores værdier Det danske samfund, som DONG Energy har rødder i, stiller krav om en særdeles sikker energiforsyning og at vi samtidig er ansvarlige i forhold til mennesker, miljø og markeder. Med udgangspunkt i vores grundlæggende værdier – målrettet, ansvarlig og lydhør – stræber vi hver dag efter at leve op til disse forventninger.

Målrettet
Vi driver en effektiv virksomhed, der fokuserer på at skabe værdi.

Ansvarlig
Vi tager hensyn til mennesker, miljø og markeder i alle vores handlinger.

Lydhør
Vi er åbne for nye måder at se tingene på og parate til at handle derefter. "KOPI SLUT

Hvis dette skal tage alvorligt forstår man jo ikke at et flertal i folketinget kan sætte stemmer på dette. Og HVIS vi alle ejer en andel i DONG, så forventer jeg da ved et evt. salg at få lidt penge indsat på kontoen. Hvorfor er Corydon (folketinget) så opsat på et salg til Goldman Sachs? Er der måske en fed stilling i vente efter et valg, det var blot en strøtanke!