Nej tak til statens salg af DONG til Goldman Sachs


Gæst

/ #1517

2014-01-24 20:28

Min holdning er at alt for ofte at denne regering, ført af Helle Thorning i spidsen, når der tales salg m.m. vil det være at det skal på udenlandske hænder.
Ulempen ved dette er, arbejdspladser i Danmark forsvinder, skattekroner kommer ikke ind i den Danske stats kasse og skal der sættes flere vindmøller op ved vi jo at det stadig ikke er de danske arbejdspladser som står højest på listen.
Vi er et land i KRISE og det er der jo ingen der lægger skjul på, nogen mærker det endda hårde end andre, altså er det en dansk virksomhed der skal investere i DONG, hvorfor ikke lade et dansk pensionsselskab overtage, pengene bliver og arbejde i Danmark, arbejdspladser bliver her, skattekroner bliver ved at komme ind i statskassen o.s.v. vi kan jo ikke alle leve af at det eneste indtjenings kilde i Danmark er FOTOVOGNENE det får jo en ende en dag, enten har folk mistet kortet og dermed deres job eller også kører folk så pænt at FOTOVOGNENE ikke får taget billeder, så er det jo meget godt at vi har DONG på Danske hænder og det kan give skattekroner, dette er normal logik.
Venlig hilsen/Bedst Regards,
Kim Ploug Grüning