Nej til moske i Haderslev!


Gæst

/ #153

2013-11-18 21:53

Hold da kæft. Inden jeg begynder undskylder for stavefejl er lang tid siden jeg har skrevet noget på Dansk der er så langt.

Har ikke været i Danmark i mange år nu, flyttede til udlandet for at arbejde men seriøst, har læst alle 7 sider der har været indtil videre og det meste er jo bare lort og fordomme der bliver kastede frem og tilbage.

For at skære det helt ud i pap, i Danmark er der frihed til at dyrke hvad gud du vil ja korrekt, hvis de 1 million kroner nu var indsamlet og rent faktisk vidste 100% hvor de kom fra var den en hel anden sag, jeg tror og ser det de fleste er bange for er at det bliver et sted for extreme folk og problem folk. Dette er muligt især når vi ikke ved hvor pengene kommer fra, men slap af og slå koldt vand i blodet, der er tons af indvanderer i Danmark som rent faktisk arbejder/studerer og hjælper Danmark med at være Dansk SELVOM de dyrker Islam.

Har rejst meget rundt i verden og lært mig 1 ting fra alle de lande jeg har været i, der er forskellige mennesker i hver del af alle steder, tror i det kun er folk der tilbeder Islam der laver problemer ? Hvornår var den sidste skole skydning hvor børn var dræbt hvor det var en muslim ? Eller det i norge var sjovt nok også en hvid mand som var "kristen".

Der er extreme folk over det hele og vil der altid være du kan ikke bygge dit had/fordomme på hvad en mindere del af et større samfund gør, vi har set det i sverige median har bygget et så extremt had mod indvanderer det er sygt men da sandheden kom frem vidste det sig rent faktisk at over 84% af de indvaderer der var i sverige taler svensk, arbejder, betaler deres skat og holder sig til loven. Selvom median hævede at det var størstedelen.

Ja det er begyndt at blive slemt i Danmark også men før vi kan tage stilling til hvad vi skal gøre så først og fremmest sæt jer ned og slap af og find ud af de rigtige tal, kom den 1 million fra et land der er "kendt" for at støtte terror så nej for helvede få dem væk, kom de fra et land hvor der er modern muslimer som rent faktisk har mange af de samme værdi´er som vi har som danskerer så hvor er problemet ?

Det er jo det mange frikirker og andre troende har gjort også, samlet deres penge selv via indsamlinger og støtte.

Vi er blevet så bange pga media fokus at vi ikke tænker på at vi rent faktisk har brug for folk der kommer til vores land og arbejder. Danskerer er begyndt at føde mindere og mindere børn og vi som et land kan ikke følge med.
Det er fordi vi fokuserer mere og mere på penge/arbejde istedet for på at få en stor famille.

Så den fjende vi prøver på at finde er os selv. Hvis vi vil have det her problem til at forsvinde så fint, dem der giver problemer de skal ud men dem der kommer for at arbejde og være en del af vores samfund de er da velkommen.

Og ja tog sverige som exempel da jeg bor der lige pt og har gjort det de sidste 3-4 år og ser det samme herover.
Media giver forkerte tal hele tiden det er deres job at sælge og fokuserer på de ting der for os til at købe.

Så beder alle om lige at slå koldt vand i blodet og slappe lidt af og tænke på det hele stor billede.

Det er self bare min holdning.

Synes lige jeg ville adde en samtale jeg havde idag med en ven der er muslim så folk måske forstår hvad forskellen er på modern muslimer og well gamledags muslim. Han er modern muslim btw.

Me -There ?
Him -Sup
Me -You are a muslim right ?
Him -Yep
Me -Okay tell me what does the holy book say about spreading your faith and forcing it onto others, aswell as respecting other faiths ?
Him -Don't force, spread it peacefully.. And we have to respect other faiths..
Me -So why is a lot of "muslim" websites claim that they have to force Allah onto every other faith ?
Him -As you said "Muslim"
Islam is about compassion and faith.. If someone is forced into it, they won't have faith.
Plus, extremists bro

Har kendt ham i snart 7 år og han har aldrig prøvet at konverterer mig endnu ^_^ Fordi det er hvad de rigtige muslimer rent faktisk ser som at gå imod deres gud.