SIG NEJ TIL HURTIGERE UD-REFORMEN ("Fremdriftsreformen")


Gæst

/ #174 Muligt kommende kriminel

2013-11-18 20:10

Jeg flytter fra min lejlighed, dropper ud af mit studie og bliver kriminel hvis den her går igennem. Jeg har dybt seriøst ikke råd til andet! Tragisk men sandt jeg ser bare større profit i de kriminelles løbebane :/

Jeg lever et liv hvor min omgangskreds alle består af store som små kriminelle. På trods af det jeg ser hver dag forsøger jeg efter bedste evne at få mig en uddannelse og bevise overfor mig selv og forhåbentlig også mange af mine venner at det virkelig KAN betale sig at slide i det og få sig en uddannelse.

Men det tager tid.
Den tid man skal ligge i sine studier for at få noget brugbart ud af det er penge lige ud af lommen for de her mennesker. Og jeg kan ikke modargumentere dem. Skal jeg være ærlig (fordi jeg er anonym) så er det desværre en nedgang i min SU som betyder jeg tager et samfundsmæssigt forkert valg og skaffer penge på andre måder - og der er rigeligt med metoder!
Skod og pis - jeg håber virkelig den her indsamling går igennem - lad mig nu for helvede bare for en gangs skyld kunne bevise at reelt hårdt arbejde og lovlydigt knokle arbejde giver bedre mening end kriminalitet!