Nej til moske i Haderslev!

Montanus

/ #118 Knæk canser - knæk islam

2013-10-26 22:53

Kræftpatienter og muslimer kan sammenlignes, idet kuren er ensartet. Kræftpatienternes kemobehandling er ikke rar, men den hjælper.
Muslimer kan på samme måde kun komme til et bedre liv, hvis vi finder et middel til at smadre islam-bacillen og dens indvirkning på ofrene, så de måske kan blive almindelige mennesker.
Hvis vi i Vesten ikke finder et middel mod islam, vil vi alle dø som følge af den sygdom - og da er kræften for intet at regne. Islam skal bekæmpes med alle til enhver tid rådige midler. Held med dette vil kunne redde både muslimer og civiliserede mennesker.
Lader man dem bygge moskeer, holder vi sygdommen i live - ja ligefrem hjælper den på vej - fremmer den - til skade for alle. Ikke mindst muslimerne, der lider forfærdeligt hver eneste dag under alle disse tvangsforeskrevne levemåder og -regler, der koster pigerne rigtig dyrt og ofte livet, hvis de ikke finder ud af at tjene som fødemaskiner til profetens erobrerhær.
I valgkampen i kommunerne nu bør man spørge kandidaterne, hvor de står med hensyn til fremme af islam. Er de positive, betyder det, at de intet aner om denne såkaldte religion, hvorfor de helst ikke skal vælges.