Stop superskolen

Christian Tastrup
Gæst

/ #21 Re: Hvor er børnenes tarv i det her?

2013-10-11 18:53

#20: lottemusen - Hvor er børnenes tarv i det her?

Nej. Og hvcornår holder jeg op med at banke min kone. Du hører det ikke for denne underskriftindsamling har fokus på det syge prestigeprojekt, der blot er et led i den centralisering kommunen har gang i overalt. Hvis du tror, den nye skole handler om børn, har du ikke hørt ordentlig efter.

Alle de gode hensigter, du ellers giver udtryk for er Enhedslisten ganske enig i. De kan gennemføres både bedre og billigere - og tættere på børnenes hjem, et alvorligt problem som enhver centralisering kommer i konflikt med - i eksisterende bygninger.

Ja renoveringer koster. Og "super"skolen kommer ikke til at koste 170 mill., men langt mere når (hvis) den endelig står der. Det ved enhver, der har fulgt den slags kæmpeprojekter.

Man startede med at rive grundlaget væk under lokalsamfundene ved at lukke skoler uden for Nykøbing og nu fortsætter centraliseringen i selve Nykøbing. Når vi om nogle år spørger de unge mennesker, hvad de lavede i fritiden som barn, falder svaret prompte: Jeg kørte i skolebus.