Legalt Cannabis nu!

BjarkeR

/ #13

2013-10-03 08:46

Alt taler for en legalisering. Staten har bare meget svært ved at indse det. Det Danske Hashmarked anslås for at være ca. 18 milliarder danske kroner værd, og hvert år bliver det købt, for ca. 1.4 millarder kroner, ulovligt importeret Cannabis. Tænk hvis de penge kunne havne i statskassen..

Den danske stat mener, at hvis cannabis bliver legaliseret, vil banderne bare finde en anden måde at tjene penge på. De foreslår Heroin, Kokain, Amfetamin, osv. Dette er ikke korrekt. Hash markedet er det største illegale rusmiddels marked der er, og folk vil jo ikke begynde at tage hårde stoffer, bare fordi Cannabis bliver legaliseret. Det er jo en syg tanke. Rygerene vil bare gerne have lov til at ryge i fred, som de har gjort i mange år.

Hvis Cannabis skal være ulovligt, burde alkohol også være ulovligt. Alkohol kræver hvert år et x antal menneske liv, og ikke på ÉT eneste tidspunkt i verdenshistorien, forelægger der dokumentation, eller vidneudsagn, om et dødsfald forårsaget af Cannabis.

Hash psykoser, er et helt andet emne. De 2 mest solgte former for Cannabis er Hash(brun klump), og Skunk(tørret plante). Hash psykoser - mener jeg - kommer fra at ryge nogen hashtyper(brun klump), som ikke er fremstillet med ren mel i posen. Det er pga. diverse tilsætningsstoffer, som producenten tilsætter, for at øge vægten. På den måde for at få flere penge ud af det. De mest ofte brugte tilsætningsstoffer, kan være motor olie, plastikstumper, og voks. Det er jo på ingen måder sundt at ryge disse tilsætningsstoffer.
Hvis Hash'en, ikke er fremstillet i Danmark, er den højst sandsynligt, blevet smuglet til landet i en benzintank, eller lignende. Det er jo heller ikke særlig sundt.
Hvis staten satte sig på alt salg, ville de kunne forhindre dette. Ved kun at importere tørret plante, ville de undgå alle de farlige tilsætningsstoffer er dermed også psykoser.

Cannabis skal legaliseres. Længe leve det frie liv, og retten til selv at vælge.

Peace!