Ja-tak til svin

rend mig i .....

/ #908 betragtning

2013-07-26 10:04

Flere indlæg går på, at det IKKE er muslimer, men institutionerne selv, der har taget (eller tager) beslutning om madvaner i institutionerne.
Fint nok, men vi må så heller ikke glemme, at der kommer et stadig stigende antal muslimer ind i ledelsen / forældreråd i institutionerne i lighed med at "de" kommer ind i bestyrelserne i boligforeninger, kommunalbestyrelser, regionsråd, - og folketing !!!!!!!
Så derfor er det på tide, at stå imod denne "hensyntagen" til muslimske livsnormer på bekostning af vore danske måder at leve på.
Det så uanset om vi taler spisevaner, traditioner omkring jul, påske og pinse eller, hvad der ellers kan komme på tale.
Muslimerne holder ramadan, og møder op på arbejdspladserne (de der har arbejde)og er ikke i alle tilfælde oplagte og klar til dagens opgaver, fordi "de" har indtaget mad og drikke i det korte tidsrum om natten, hvor de må det, og derfor bli´r det i sidste ende til for lidt søvn. Det forventes til gengæld, at vi som samfund respektere dette, - fordi det er "deres" livsform, men det kniber gevaldigt, så snart muslimske normer skal tilpasses vore normer og traditioner.
En generel betragtning er den, at muslimer har sværere ved at tilpasse sig i Danmark, end Danmark (den danske befolkning) har ved at optage muslimer i vores samfund.
Hvis vi skal kunne være her alle sammen, så kan det ikke KUN være "Danmark", der skal indordne sig. Har fantasi nok til at forestille mig, hvordan det ville være, hvis man vender tingene på hovedet, og forestiller sig at "vi" kom til et muslimsk land, og opførte os i "strid med Deres livsnorm"