Ja-tak til svin

Jørgen Bæk

/ #773 Re:

2013-07-18 19:48

#1: -  

 Jesper, man kunne fristes til at give dig ret - men jeg tror nu ikke, at forbudet mod svinkød i bla. børneinstitutioner er noget muslimerne har fundet på, at de hilser det med glæde, er en helt anden sag.

Nej problemet ligger i en flot naive eller dumme mennesker, som skal være så forstående og så tollerante, at de skader deres egne. Jeg tror såmænd ikke at de er onde, eller vil andre danskere det ondt, men deres kamp for at virke forstående og tollerante, ødelægger deres klarsyn i en sådan grad, at de er til skade for andre.

Muslimerne har valgt at flytte til vort land, de er kommet her af egen vilje, og at der nu er nogle danskere, der i den grad slikker dem op og ned ad rygstykkerne, kan man vel ikke bebrejde dem. At der nogen, der med overdreven forståelse overdriver deres gerning i denne grad er ganske enkelt forkasteligt. Man kunne næsten fristes til at sige, at danske børn bliver diskrimineret idet de bliver forbudt at spise den mad der høre vores kultur til... Forestil dig lige at det var omvendt, at en børneinstitution forbød hallal slagtet kød. !!!!!!

Så jeg giver dig ret, men du retter skytset mod de forkerte.

MVH. Jørgen.