Ja-tak til svin


Gæst

/ #68 What ??

2013-07-16 19:13

Prøv at hør, jeg har fuld ud respekt for at folk søger tilflugt, hvis deres egne græsmarker er blevet brændt, men hvis jeg kom brasende ind i jeres hus og fortalte, at i '' må ikke have tørklæde, i må ikke spise ko i danmark, i skal stoppe med at gå i måske, og at jeg vil have en kristen kirke i alle lande med muslimsk tro. ville i så ikke også føle jer en smule uvelkomne på jeres egen hjemmebane ?

tro mig, jeg skal ikke sidde og være racistisk, og jeg er langt fra racist. men come on, det er da det mest latterlige jeg længe har læst, hvor pokker bliver fornuften af. og hvad sker der for at der ikke er plads til vores egne mere. det kan godt være at danskerne er meget genaraliserende, men hvis udlændinge ikke kan acceptere at lille tobias spiser en rullepølsemad. så kan de da tage deres egen madpakke med, eller få tilbudt noget andet i stedet, oksepålæg samt kylling og kalkun.


og blev det til virkelighed og hvis jeg havde et barn, have han fået, Bacon Kødpølse,røget skinke, kogt skinke, rullepølse, pølser, rød salami, leverpostej, fedt med løg på brødet, kamsteg, en ribbensandwich, cocktail pølser, en pose flæskesvær og en dåse fuck religion med på madpakken hver dag...