SKÆRPET straf til Ahmed Omar Mohamed som voldtog TIÅRIG pige


Gæst

/ #38

2013-06-19 07:59

Kriminelle der begår eller har begået kriminalitet skal sendes ud af Danmark, vores børn skal beskyttes mod voldtægt, narko og overfald, når de kan komme på ferie i hjemme landet og i militær, så kan de sagtens bo der osse, så ud med den slags.

Denne type udlænding har ødelagt det gode udlændinges omdømme, vi bliver sammenlignet med disse typer når nogen siger udlænding, eller anden etnisk indvandrer, NEJ vi er mange der ikk går rundt og voldtaget, overfalder stjæler eller sælger narko, m'en har et fornuftigt arbejde og vil integreres i de danske samfund.

Vi er mange der vil skabe en god og tryg fremtid, både for os selv og MEST for vores børn, for De er fremtiden!!

Den fremtid skal renses for denne type kriminelle, siger de de ikk kan sendes hjem, fordi de bliver forfulgt eller tortureret så grav i deres basis historie og identitet, nogle af dem lyver om deres asyl baggrund, og så får se opholdstilladelse og ødelægger Danmark.

Jeg kender til en som kom på tålt ophold for en narkodom, nu er han på tålt ophold, fordi han er "statsleder palæstinenser" og kan ikk sendes ud siger Dk, m'en i virkeligheden er han libaneser og kan sendes ud.

Så kan de komme til Somalia, Libanon osv, så kan de osse rejse hjem, og fri os for dem Dk, for begår man voldtægt i islam, koster det livet!!!