HELT UD AF EU NU!

Skipper Skræk

/ #109

2013-05-02 20:01

Ud af EU NU..! Det er på tide at sige fra over for levebrød og løftebruds politikerne og stige af det p.t fører løse skib RMS Titanic, der har kuldsejlet siden starten af 60erne..!

Vi skal ud af EU, vi skal sørge for vi ikke at blive overrendt at billig østeuropæisk/kinesisk arbejdskraft, såkaldt (social dumping), skattelettelser for de rigeste skal trækkes tilbage, "konefinten" skal forbydes, vi skal sløjfe alt ulandsbistand, anlægsloftet skal fjernes, vi skal have toldere på begge sider af grænsen, Lobbyister skal reguleres, (den nye offentlighedslov, der efter planerne skal træde i kraft næste år skal fjernes igen) og så er det vist på høje tide der bliver lavet en politiker/direktør reform.. Skær antallet af politikere ned til 99 (resten er overflødige), fyr alle spindoktorerne, og gør alle kandidater landsdækkende..!

For politikerne og direktører burde der nemlig "sjovt nok" gælde de samme regler som der gør for folket. Dvs. Lavere løn, ingen pension til deres børn, ingen bonusser for at have kørt et firma i sænk og begrænsning af spindoktorer/underafdelinger m.m.
Vi skal have kigget på grundlovens Grundlovens - § 56 for som det ser ud lige nu, er det alt for let at lyve for vælgerne og derved unddrage sig sine løfter..! Ellers burde større afgørelser lægges ud til afstemning i befolkningen, så vi er sikre på at det vælger bedrag som vi ser i disse dage, ikke kommer til at ske igen.!

Det er bar nogle af de tiltag der skal til, før det kommer til at gå bedre herhjemme. Vi har aldrig haft så uærlige og inkompetente politikere som vi har lige nu og der er ikke et eneste parti der står for den ovenstående politik eller moral, desværre..!

I øjeblikket bruger vi rød som blå, al tiden på at finde ud af hvem der er skyld i alt dette, vi glemmer at vi alle er i samme båd om vi vil det eller ej og imens driver mulighederne og måske løsningerne på vores problemer forbi.!

Så er du også træt af mudderkastning og levebrødspolitikere der ikke står ved deres ord, så tilmeld dig, Facebook siden (Ud af EU NU). Hvis du skulle være interesseret, og godt ved at alle disse politiske forringelser og kaputpakker samt udsultning/slagtning af de svageste grupper i Danmark skyldes vores medlemsskab af EU.
Vi arbejder på at få åbnet Danmarks befolknings øjne og få lagt pres på regeringen via mails, indlæg på ledende politikeres facebook væg og via demostrationer og aktioner. Vi kæmper for et mere lige Danmark. Vi opfordrer til en folkelig opstand i Danmark, hvor vi med fredelige midler forsøger at opnå indflydelse i vores fælles kamp på at få regeringen til at forstå, at vi ikke længere finder os i den retning, Danmark er ved at tage. Vi opfordrer til en god omgangstone og at vi går efter bolden og ikke manden, med mindre manden eller kvinden har gjort sig fortjent til det. Vi accepterer ikke fremmedhadske indlæg, kun seriøse.!

https://www.facebook.com/groups/462998930442106/