afskaf pension til folketingsmedlemmer

Brian. Røgind

/ #198 Re: Morten

2013-04-21 03:37

#187: Morten -

Alle firmaer vil gerne have de klogeste hoveder. Er man selvstændig arbejder rigtigt mange over 60 -70 timer om ugen. Grundet mange ting er de heller ikke sikre på at have noget firma fire år fremme. Det er der kun de multinationale der er, fordi de ikke betaler eller kun betaler meget lidt skat her i landet.

En almindelig arbejdsmand der overarbejde til op mod 50 - 60 timer, er sg da heller ikke sikker på at have noget job efter 4 år, og så går der nul pension på kontoen, med mindre man betaler ind selv. Det samme for den selvstændige.

Folketingsmedlemmers løn er rigelig høj til at de kan indbetale pension lige som alle andre, og fordi man har været minister skal man da ikke forgyldes i hoved og r-v, plus deres børn.
Desuden får de eftervederlag op til  tre år efter de er røget ud, et år mere til at søge arbejde i, end den almene danske, så du betaler skam for at de går arbejdsløse. Og vederlaget får de endda selv om de er kommet i andet arbejde, samt at vederlagets størrelse er en hel del større, end arbejdsløse hr Hansens understøttelse. Sådan er der da ingen andre der bliver fyrret der bliver belønnet, selv om de har været ansat samme sted i mange år. Selvfølgelig med mindre man er bankdirektør.

Det med det mest utaknemmelige job, ved jeg ikke . Hvad med kloakrenserene, eller skraldemændene, ja selv politiet. Dårlig løn, lav pension, dårlige arbejdsvilkår.
Og det med jantelov, mig, mig, mig. Må du længere ud på landet med, for ser du på politikerene, så er det der, der er noget galt, de forlanger alle andre går ned i løn, skære ned på efterhånden ikke eksisterende velfærd, men kan godt bevillige sig selv lønforhøjelser der siger spar to, rejser verden rundt på luksusklasse med ægtefælde. Osv. på befolkningens regning. Så hvordan var det lige med den jantelov.