afskaf pension til folketingsmedlemmer


Gæst

/ #189 Re: jantelov

2013-04-18 18:28

#187: Morten -

på sin vis har du ret, men nu drejer det sig jo ikke om deres løn, derimod om den pension de forgylder sig selv med og samtidig skærer ned på hvad vi andre skal have, har du nogen sinde hørt at de har vist gode eksempler selv? de har en alt for god ordning hvor både du og jeg skal spare men de uden tøven øger deres udgifter.

hvor mange virksomheder har en ledelse der koster ca 1 milliard om året i lønninger og pensioner?

hvor mange virksomheder sikrer deres medarbejdere så når de efter blot to år bliver sat på porten får de en livslang pension og en to årig løn tilsvarende den de havde uanset om de tjener penge eller ej?

hvorfor skulle vi forgylde nogle som hvis de fik de forhold, som jeg tilbydes efter et helt liv at have arbejdet og betalt skat, ikke ville kunne overleve? er det jeg betaler til samfundet ikke det værd som de bidrager med? er jeg ringere end dem? eller er de mere end mig? det drejer sig kort og godt om at hvis de fik de samme forhold ville der være mere retfærdighed i det, jeg tager ikke bare en privat jet fra Grønland til 900.000 hjem når jeg synes det, men det gør ikke noget at de gør det, og synes du ikke at når man får mere end en million om året så kunne man selv spare lidt op til sin alderdom?

det har slet ikke noget med janteloven at gøre, det er slet og ret bare så uretfærdigt at vi ikke har den mindste indflydelse på denne udgift og vi siger heller ikke at de ikke skal have pension, vi siger blot at de kan få det på lige vilkår som resten af befolkningen.

men ok jeg giver dig ret i at det er et lidt utaknemligt job de har valgt, men  synes du de har gjort det godt?