Lad Rexhepi familien blive i Danmark..


Gæst

/ #19

2013-04-15 20:38

Kære Justitminister Morten Bødskov
Vi har valgt at skrive et brev til dig, da vi er blevet forarget over nyheden om Familien Rexhepi’s opholds afgørelse. Vi har i et par uger følget med i hvad der forgår og vi mener at denne afgørelse er uretfærdigt behandlet. Som i, i forvejen ved består familien af 2 voksne Halit & Antigona Rexhepi og 3 børn Kaltrina, Anjeza & Valton Rexhepi, Hvor de to af dem er født og opvokset i Danmark, og har ingen anelser over hvordan Kosova er at bo i. Familien forlod Kosova fordi der på det tidspunkt var krig.

Efter familiens udsagn så har de intet sted at vende tilbage til da deres hus blev brændt ned af serberne, samt det kaos der stadig er i det nordlige Kosova som hovedsageligt er styret af serberne. Familien Rexhepi har ingen familie i Kosova som kan give dem husly eller støtte. Børnene taler ikke albansk og der vil blive stor konsekvenser når vi snakker om børnenes udvikling men også hvis vi snakke om uddannelse. Vi har en masse spørgsmål som vi virkelig gerne ønsker at have svar på!

Hvordan kan det være at du i din vurdering ikke har taget højde for børnene? Er du overhovedet klar over hvilken situation eller grov sagt ” fare” du sætte børne i?
Starter vi med emnet uddannelse: Den ældste har nu gået i skole i 6 år knoklet for at følge med i skolen, hun har lavet alle sin lektier. I sin fritid går hun ikke bare hjemme og dovner den af, som mange andre gør. Hun bruger tiden i sportklub, mere kan man som 12 årig ikke integrere sig i den danske samfund, og man kan som voksen minister heller ikke kræve mere af pigen.

Vi ved vi har taget den ældste pige som eksemplet, men jeg er sikker på at du er klar over at de 2 andre børn også integrere sig ligeså meget som den ældste gør.
Moren er psykisk syg, og medicin fandtes ikke den gang.

Heldigvis for Kosovo er medicinen kommet til Kosovo, men Uheldigvis bliver en helt børnefamilie smidt ud af deres hjem d. 18.04.2013 fordi moren’s medicin nu er i landet.

Kære Morten kan man virkelig godt ødelægge en børnefamilie på den måde, give dem endnu mere trauma og stress. Familien tænker jo Konstant over hvor de skal bo, hvordan de skal leve der hen i fremtiden og børnene er bange for at de bliver hjemløse og kommer til at bo ude på gaden. Kan du virkelig tillade det? Vi ved godt at Danmark er et lille land med ikke så meget plads til alle de udlæninger der kommer her, MEN lad os ikke glemme at alle de kriminelle vi har i Danmark koster os det dobbelte af de familier som integrere sig i den Danske Samfund. Og vi er sten sikker på at disse børn i fremtiden vil have en lang større uddannelse en vi som er 110% dansker. Født og opvokset i Danmark vil have.
Jeg håber at i vil overveje denne sag igen, da i er i gang med at, ødlægge en hel børnefamilie.


Kærlighilsen.
Butrin Morna
Irena Krasniqi