Legalisering af cannabis i Danmark

MB

/ #19 statskassen mister pengene

2013-04-12 01:35

det er utroligt at staten kæmper for at holde milliarder af hashkroner i de kriminelles lommer, i stedet for at legalisere og indkassere pengene selv. tænk hvor mange skattekroner vi kunne spare på politi, der ville blive plads til de rigtige forbrydere i vores fængsler og banderne ville pludselig ikke have særlig meget at slås om.
hvis ikke det virker, så giv markedet tilbage til banderne.
Jeg har endnu ikke hørt et ordenligt argument for hvorfor marihuana er ulovligt, når alkohol og cigaretter er lovlige.
Alkohol er et organisk opløsningsmiddel som bla. opløser fedt og dermed også vores hjerne, det giver cirrose og koster hvert år flere tusinde dødsfald, for ikke at tale om den vold som alkohol ofte medfører. stoffet er yderst vanedannende.
Cigaretter indeholder hormon forstyrrende og kræftfremkaldende stoffer og koster hvert år millioner af menneske liv på verdensplan. stoffet er yderst vanedannende.
Marihuana er en naturlig forekommende plante(dog forædlet), med flere medicinske fordele, som modsat cigaretter og alkohol ikke indeholder andet end plantedele. der er til dato ingen der er døde af at ryge marihuana. marihuana påvirkede er mindre sandsynlige til at starte slagsmål end alkoholpåvirkede, da stoffet er sløvende. stoffet er vanedannende.

frigiv marihuana og afkriminaliser en halv nation, som bare ryger sig en hygge fed.