afskaf pension til folketingsmedlemmer

Brian Røgind.

/ #93 Re: Re: Re: Re: Re: Niels M.

2013-03-30 04:44

#91: Brianl. R - Re: Re: Re: Re:

Niels M. den virkelige verden foregår uden for Christiansborgs fire vægge.
Der hvor tingene sker, og ikke der hvor, man giver sig selv ublu lønforhøjelser og lukrative pensioner.
Der hvor man ikke rejser verden rundt, med diæter og anden forplejning på befolkningens regning.
Der hvor de mennesker arbejder, som regeringsmedlemmerne gør livet surt for, ved at blive ved med at nedskære på personalet, så der ikke er tid til at gøre arbejdet ordentligt.
Der hvor de ældre ligger i deres eget skidt, fordi personalet ikke kan løbe hurtigt nok.
Der hvor de handicappede har fået nedskåret på hjælpen, så de må sidde i en stol der hjemme, fordi de ikke kan komme ud, med mindre de har familie der kan tage sig af dem.
Der hvor de syge ikke har råd til medicin, fordi den gensidige forsørgerpligt gør det umuligt at købe det, fordi det er dyrt og der simpelthen ikke er råd, hvis også der skal mad på bordet.
Der hvor folk ikke har råd til tag over hovedet, fordi afgifter, husleje og fødevare er blevet så dyre, at folk ikke har råd. 
Det bliver jo aldrig noget problem for politikerene, fordi så giver man bare sig selv lønforhøjelser så det passer sammen, allerdommen bliver heller ikke noget problem, for man har sørget for at pensionen er mere end en hårdt arbejdene smed værdig, og har man oven i købet været minister så er pensionen så en lille  direktørløn kan være med.
Det er noget af det der for mig ser ud til at være den virkelige verden.