NEJ TAK - TIL TVUNGET-BAD I FOLKESKOLEN

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen NEJ TAK - TIL TVUNGET-BAD I FOLKESKOLEN.

Læreren

#51 Hold nu K....

2014-06-11 12:25

Bare jeg ikke skal undervise dem bagefter idræt!! Eller du havde tænkt på at de skal have deres eget bad? Nok den dummeste underdkriftsindsamling!!!!!!
Wit

#52 Piger Dreng skal i bad samen

2014-06-12 20:20

der er ikke nåde at skulle vi ser næsten ens ud
pete

#53 bad

2014-06-13 13:57

selvfølgelig skal børnene i bad efter idræt.. alt andet er da ulækkert...

i min skole gik vi i bad sammen piger og drenge til vi kom i 3 klasse og det gjaldt også de muslimske piger...

pete


Gæst

#54

2014-06-15 17:33

#26: Horse nsianeren - Stop dog jeres evindelige trang til at lovgive med spredehagl og bind for øjnene!

Jeg er enig med dig i at det burde være frivilligt om et barn skal i bad efter idræt eller ej, men at klandre læreren er altså en fejl. Det står trykt i regeringens retningslinier for idræt (som pt hedder Fælles mål for Idræt) at badning efter iddræt er en del af idrætsundervisningen. Skal et barn gennem et helt år fritages for denne del af undervisningen vil jeg mene at det kræver en skoleleders accept. Det er måske også til stede i jeres tilfælde uden at I ved det, men det er ikke læreren der bestemmer at børnene skal i bad.


Gæst

#55

2014-06-19 09:25

Jeg som har oplivet i min skolegang samme problemer og kan fortalle hver gang der var idrætsdag på ugen, var jeg syg eller fraværende på et eller anden grund. Det har så påvirket andre fag på grund af idræts fravær.
Det er vigte at børnene lære lave idræt. Det skal så være frivillig at bade eller sørge for at man får sin privat bade hjørne som lærerne har.
Thomas Lund

#56 svineri i svømmehallen

2014-06-22 07:37

Desværre har børnenes (og de voksnes) blufærdighed taget så meget overhånd at det ender i decideret svineri i svømmehallen hvor jeg ser grandvoksne mænd der ikke vasker sig uden badetøj og lader deres børn Gøre det samme. Samtidig ser jeg teenagere der beholder deres undertøj på under badetøjet. De hopper i det vand jeg skal bade i. Blufærdighed frem for hygiejne? Man bør kunne finde en løsning hvor børnene lærer om basal hygiejne.

Gæst

#57

2014-06-22 09:02

O.o jeg anede ikke det var et problem.. jeg har ganske vist ikke selv børn men husker da stadig hvordan vi skulle i bad efter idræt, alt andet ville da være mærkeligt.. at nogen af børnene så nægtede og bare sad og ventede på at de andre så skulle blive færdige er så en anden side af sagen..
jeg er pt 23.

desuden hvis det er et problem på din skole så gå til ledelsen, evt. snak med de andre forældre om det og få deres opbakning

jeg kan dog på ingen måde sympatisere med at du per automatik gør samtlige mandlige idrætslærere til pædofile, det syntes jeg er at synke lavt

Gæst

#58

2014-06-22 18:04

Stakkels lærere, hvorfor skal de lugte til dit klamme barn hele dagen?

Gæst

#59

2014-06-24 05:57

Godt skrevet, Thomas Lund.
Jeg er af samme årsag stoppet med at komme i svømmehaller. Havde flere konflikter med unge, som ikke vaskede sig, og havde underbukser på i vandet, og til sidst opgav jeg.
Ungerne skal lære ordentlig hygiejne, og det kan passende forgå i fællesbadet.
Ikke at lade ungerne vaske sig er misforstået og hysterisk forældreomsorg, som er en ren bjørnetjeneste for de stakkels unger.
Ham den skaldede (AA)

#60 Tvangs-hvad?

2014-06-24 18:19

Det her er for mig sindsygt at høre!!? Er der faktisk en lov i vores total syret kontrolSTAT, de kalder et demokrati, der diktere at børn skal smide tøjet foran læren og gå i bad? Jeg kan godt selv huske hvordan lærerne altid var efter os drenge om at gå i bad. Men det var os kutyme at stikke af gennem hegnet på boldbanen, ud af branddørene i hallen eller hop fra vinduerne i omklædningen for at undgå at de liderlige lærer tvang os i bad. Der var endda engang optøjer i omklædningsrummet for at få læren ud, så der kunne stikkes af, mobbes, ryges eller laves hærværk.
Så i alle disse tilfælde har samtlige elever åbenbart brudt loven ,,, HAHA! Jeg må fucking grine af vores land. Så kom og gi' en bøde for det!? Nej vel, - fucking Skattevæsen/Politi.
... Men der er da noget galt i hjemmet hvis børnene ikke bliver klædt på til at tænke selv og sige fra her og der(godt ordsprog). Altså hvad er det for nogle bøssebørn der opdrages nu om dage!? Vi var da i fællesskab enig om at knæk næsen på læreren hvis muligheden bød sig. Er det ik sårn man gør i jeres skoledistrikt!?
mor til 5, 8 og 12 årig

#61 Re: Re:

2014-06-24 18:31

#8: - Re:

Det er jeg fuldstændig enig med dig i!! Det er ikke en offentlig ydmygelse de børn har brug for! Min søn er meget blufærdig, og nægtede at tage bad sammen med de andre. Så måtte han vente til de andre var færdige, men så kom der mænd fra hallen, som i vores by ikke har omklædningsrum!! Så blev idrætslæreren tosset, og det blev helt forbudt for de fremmede idrætsudøvere, at bade på skolen. Hvad er det også for noget!!! Men som sagt er det stoppet!

Jeg kan heller ikke forstå vigtigheden af et bad, når de ikke må bruge sæbe!! Da vi gik i skole var der de der gule svampe, med sæbe i til os.

Vi fandt ud af at min søn som så er vokset op i Canada, hvor de slet ikke ser nøgne kroppe, måske sjældent deres egne forældre endda. De går slet ikke i bad derovre i skolerne helt oppe til og med gymnasiet!! Og det synes jeg altså er ret ulækkert, sådan nogle svedige teenagere i matematik timen osv.. men små børn i Danmark der ikke engang må bruge sæbe, forstår jeg overhovedet ikke!

Vi snakkede om hvor fjollet det var i Canada, og så øvede vi os på at gå i brusebad hjemme (han var vant til sit karbad) Så aftalte vi at han kunne prøve at tage tøjet af, og bare gå ind til bruserne og tilbage igen. Det endte med at han tog et langt bad med de andre drenge, hvor de pjattede og sprøjtede vand på hinanden, nu glæder han sig til idræt, istedet for at hade det.

Men grunden til at han hadede det, var jo at det var tvang, og ret ydmygende. Havde det været hans eget valg, og han ikke vsr blevet presset, ville han sikkert have været gået under bruseren længe før!

Jeg synes nøgenhed er det mest private et barn har, og det er deres krop! Vi skal også passe på at vi i Danmark ikke ender med at blive bange for nøgenhed, som de jo er i Canada og USA.. men børns rettigheder skal respekteres!! Deres krop, deres beslutning!!

kom bare an

#62 ignorante små mennesker

2014-06-26 22:49

Jeg fatter slet hvordan i kan støtte op om tvang af børn i bad. Hvor umenneskelig kan man være?
Jeg kan tydeligt huske de lange skænderier med min idrætslærer hvorfor jeg og mine andre ufrivillige klassekammerater skulle tvinges i bad når idrætstimerne lå som de sidste om onsdagen? Hvor er logikken i at jeg skulle tvinges i bad når jeg skulle ud på en 10km lang cykeltur hjem bagefter og blive svedig igen. Hvad kunne min lærer på nogen måde få ud af denne tvang andet end at tilfredstille sin magtliderlighed?
Kan i kloge hoveder som går ind for tvangsbadning komme med en grund? KOM SÅ!
Og i bedes fise af med at jeg skulle lære om personlig hygiejne, for skulle min lærer så også med mig på toilettet for at lære mig hvordan jeg tørrer min røv for lort? NEJ VEL!!
Skal der så også sættes overvågningskamera op på jeres toiletter på arbejdspladsen for at finde ud af hvem fra regnskabsafdelingen som er den skyldige der ikke bruger børsten i kummen efter sit besøg? For hey.. den person må vi jo lige lære om hygiejne!
Jeg har ikke selv børn men når de en dag kommer og jeg hører at de bliver tvunget i bad mod deres vilje, så nøjes jeg ikke bare med en seddel. Så stormer jeg ind på rektors kontor og giver personen et møgfald af en anden dimension. Og hvis rektor så siger at mit barn ikke skal sidde og lugte i timen. Jamen så skal jeg da med glæde tage i Jem&Fix og købe et bruseforhæng til 99,95kr og hænge det op i brusebadet på skolen. Det er et så billigt problem at løse at jeg slet ikke fatter der stadig findes åbne brusebade i folkeskolerne. Men lærernes magtliderlighed prissættes åbenbart højere end børnenes selvstændighedsudvikling.
Lad os så se hvad i som går ind for tvangsbadning har af rapkæftede kommentarer som tydeligvis virker som potensforlænger for jer.

Gæst

#63 Re:

2014-07-04 11:39

#20: tharecki -

+1 til det hele

mr. clean

#64 Tvunget bad

2014-07-05 11:57

Jeg går ud fra, at det så er de samme børn, som nu har lært at de heller ikke skal tage tøjet af og vaske sig før besøg i svømmehallen.

Dette indlæg er blevet fjernet af underskriftindsamleren (Vis detaljer)

2014-07-06 19:15



Gæst

#66

2014-07-06 23:52

så man vil hellere have at ens børn går og stinker af sved en hel skoledag? det ville jeg da selv personligt være imod at gøre... det sætter da en selv i et dårligt lys?

og med hensyn til at der nogle steder er mandlige lærer der tjekker om pigerne går i bad, så er det da skolledelsen man skal have fat i og så lave en indsamling om det i stedet for... for mig er dettte her ikke et relevant punkt da det at gå i badf i skolen ellert institutioner er en del af ens socialisering og er med til at gøre så man får accepteret sin krop og ser at alle næsten er ens...

Gæst

#67 Re:

2014-07-13 08:25

Hold dog op en gang lort, og i er forældre? ta lige selv at bliv voksen inden i får børn.... Selvfølgelig skal man i bad efter idræt, og det har man altid skulle.
Allan Olsen

#68 JA TAK for at forsætte at lære børn deres krop at kende!

2014-07-21 10:22

Selvfølgeligt skal børn i bad efter at have dyrket sport. Sådan er det, sådan bør det være og sådan har det altid været!

Hvad er det dog for en mærkelig måde at se tingende på! Ingen børn bør opdrages til at deres krop ikke må ses på af andre.
Denne underskrift indsamling opfordre jo direkte til at vi skal rejse tilbage i tiden, til fordums tider hvor kroppen var noget grimt der ikke skulle ses af andre, og man nærmest havde en skamfuld oplevelse af egen krop.

Fy for fanden siger jeg bare!

Og NEJ religiøse undskyldninger bør der IKKE tages hensyn til da alle med den mindste smule forstand i et moderned samfund må forkaste ideen om at der findes noget som latterligt som en GUD, Allah eller muhadada!
Allah Hansen

#69 Re: Re:

2014-07-21 10:23

#67: - Re:

Hørt!

Merete Hansen

#70 Re: ignorante små mennesker

2014-07-21 10:25

#62: kom bare an - ignorante små mennesker

"hvordan jeg tørrer min røv for lort? NEJ VEL!!"

JO!  Den der med at bruge venstre hånd går bare ikke mere!!!


Gæst

#71 Re: jeg gætter på du er lærer!

2014-07-24 23:00

#13: - eller på anden måde impliceret i den uforskammede måde man behandler børnene på.

 


Gæst

#72 Re:

2014-07-24 23:04

#58: -

Hvis det skulle være et problem, så opstil enkeltkabiner, eller læg gym.i sidste time. Men det er vel for meget forlangt en lærer skulle fatte det


Gæst

#73

2014-07-27 17:00

For alle os, der i sin tid blev ydmyget og fik traumer helt ind i sjælen og som aldrig er kommet sig over dem: Det skal ikke ske igen! Det bør være frivilligt om børn og unge vil i bad efter idræt. Der er mange måder at løse problemet på - dels kan idrætstimer lægges i ydertimerne, dels kan kravet være, at hvis man ikke vil i bad så skal man tørre sig godt af efter timen og skifte til helt rent tøj efterfølgende eller der må være nogle penge til at løse problemerne ved at bygge brusenicher og bruge badeforhæng.

Det må være at dyrke og nurse de små frø i god jord at vise dem hensyn - så de selv vokser op og bliver hensynsfulde.

Sure voksne der nærmest bekriger børn er en ynk - et svagt led i en stærk kultur. De er unødvendige. Men at børn er blufærdige - det er pinedød nødvendigt! Vi opdrager dem til det for at de skal kunne passe på sig selv overfor fremmede - det skal "sure voksne" på ingen måde have lov til at smadre med deres egen indeklemte dagsorden - "tvinge tøjet af børnene" - "børn bestemmer ikke selv om de vil vise deres nøgne krop frem"..... STOP dog den slags krænkelser!
Peter, Kregme

#74 Vi kæmper alle for en sag

2014-07-27 21:42

For mig at se, er der alt for mange ny-forældre der går i koma, hvis familiens lille yndling fortæller, at pædagogen har 'tvunget' dem til at synge Lille-Peter-Edderkop. Jeg tror jeg vil starte en underskrift indsamling mod ligegyldige underskriftindsamlinger.
Netbounce

#75 Re: Re:

2014-07-28 12:55

#21: - Re:

Så når barnet kommer hjem og siger nej til grøntsager fordi det har hørt at grøntsager giver luft i maven - Så skal vi også repskterere dette og se det som en modent barn.

Skal vi så også droppe tvungent bad i svømmehallen, SPA-pools etc. eller skal disse selvstændige børn have lov til at afskære sig selv fra almindelig social omgang?

 

Børn bliver blufærdige de er ikke født sådan - Angrib problemet ved dets rod.