Gratis HPV-Vaccine til ALLE

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen Gratis HPV-Vaccine til ALLE.


Gæst

#126 vil man ikke lytte og undersøge må man føle

2013-08-18 09:10

Én af skaberne bag HPV står frem, Dr. Diana Harper, og indrømmer at HPV er ineffektiv og farlig.. Hvordan forholder Kræftens Bekæmpelse sig til det..?

Lille uddrag af artiklen der har rystet den medicinske verden..

Dr. Diane Harper, a key developer of Gardasil, is on the record as having cleared her conscience about this fraudulent vaccine, which has been shown to be both ineffective and dangerous.

"Dr. Harper went on to admit that deaths from Gardasil have been underreported by the U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC), which has given the illusion that the vaccine is somehow safe. Beyond this, Dr. Harper dropped a bomb when she told reporters that the public health benefit of getting vaccinated with Gardasil "is nothing," adding that the vaccine has led to "no reduction in cervical cancers."
http://www.naturalnews.com/041644_Gardasil_vaccination_scam_HPV_vaccine.html#ixzz2cD8J3iW4

Gæst

#127

2013-08-19 14:36

I lande med god screening (her i blandt Danmark) er det kun 3 ud af 100.000 som ender med at blive dødelig syge af livmoderhalskræft. Sammenlignet bliver 5 ud af 100.000 ramt af invaliderende bivirkninger eller dør (tal fra kræftens bekæmpelse og vidunderlivet, at dømme ud fra de mange danskere alene som har oplevet disse bivirkninger er der vist pyntet på den del af statistikken. Så man har altså en større risiko ved at lade sig vaccinere end hvis man ikke gør!. Det drejer sig kun om én ting - penge!

Gæst

#128 Nej til HPV vaccine

2013-08-20 21:04

Mener mange der skriver under, burde læse nærmere omkring disse vacciner og hvem der står bag. Brug nu jeres sunde fornuft og undersøg sagen nærmere inden i underskriver!

Gæst

#129

2013-08-21 16:29

Kære medborgere

Jeg vil anmode om Jeres hjælp til at dele denne information, således det når ud til alle kroge i landet, for at stoppe vaccinationen med HPV-vaccinen, indtil den erkendes ufarlig. Jeg vil anmode Jer om at sende linket videre til læger, politikere og andre borgere, så vi kan få stoppet denne vaccine, som er mistænkt for at have nogle meget alvorlige bivirkninger. Jeg henviser til de 2 skrivelser herunder.
Jeg har selv taget konsekvensen af de oplysninger, jeg har modtaget de sidste par dage og er stoppet med at vaccinere mod HPV. Min opmærksomhed på problemstillingen blev vakt, da en af mine patienter udviklede meget alvorlige bivirkninger, sandsynligvis efter HPV-vaccinationen.
Sundhedsstyrelsen, Kræftens Bekæmpelse og Statens Seruminstitut er ikke opdaterede i denne sag, de har skråsikkert meldt ud i pressen, at der ikke er nogen alvorlige bivirkninger ved HPV-vaccinen. Medicinalfirmaet Merck & Co. der fremstiller Gardasil har beskrevet de alvorlige bivirkninger på deres hjemmeside, men Sundhedsstyrelsen og lægestanden har fejlagtigt ikke meldt dette offentligt ud i Danmark.
Jeg vil henstille til alle om ikke at gå i panik, men hvis nogen har mistanke om, at de har fået bivirkninger efter HPV-vaccination, skal de opsøge deres læge, så han kan undersøge sagen og eventuelt indberette det til Sundhedsstyrelsen.
Jeg bruger Facebook for at oplyse landets borgere i denne sag, fordi jeg finder det etisk uforsvarligt at fortsætte vaccinationen med HPV-vaccinen. At vente på de officielle kanaler vil tage 1-3 år og derved sandsynligvis bevirke at flere hundrede vil udvikle alvorlige bivirkninger efter HPV-vaccinen.
Berettigelsen af HPV-vaccinen er meget tvivlsom, fordi screening for livmoderhalskræft skal fortsætte trods vaccinationen.

Venlig hilsen


Praktiserende læge
Stig Gerdes

Danmarksgade 11, 1. tv.
7000 Fredericia

Gæst

#130 Re:

2013-08-22 15:57

#129: -

Hej, dette er ikke det eneste vigtige emne, kig også på denne, som er lige så vigtigt

http://www.skrivunder.net/stop_wifi_i_folkeskolen#form

Monika Fjeldmark Hansen
Frederiksberg

#131

2013-08-26 09:39

Jeg fatter ikke at der bliver ved med at komme underskrifter til denne underskrift-indsamling. :-( HPV-vacciner er dødsensfarlige og skal STOPPES!

Til jer der også er imod dette vaccine-vanvid, kig lige på dette link: http://www.skrivunder.net/nej_tak_til_hpv-vacciner

...og skriv meget gerne under!
På forhånd tak. :)

Monika Fjeldmark Hansen
Frederiksberg

#132 Lidt at tænke over, hvis du stadig overvejer at skrive under her.

2013-08-26 09:42

....Dette er en nøjagtig gengivelse af indlægssedlen, punkt 6.2, i Gardasil, præparatet der bruges til at vaccinere med imod HPV.... Der er hverken tilføjet noget, eller udeladt noget.
Dette er medicinalproducentens (Mercks) egne ord om deres præparat og dets bivirkninger(!)
Læs det EFTER morgenmaden..., eller risikerer du at kløjs i kaffen! :-( Især foruroligende, skræmmende og helt grotesk at de nævner DEATH som en bivirkning(!!)

(Kunne ikke finde en dansk oversættelse.... Sorry. Spørg gerne, hvis der er betegnelser I er i tvivl om betydningen af....)



6.2 Postmarketing Experience

The following adverse events have been spontaneously reported during post-approval use of GARDASIL. Because these events were reported voluntarily from a population of uncertain size, it is not possible to reliably estimate their frequency or to establish a causal relationship to vaccine exposure.

Blood and lymphatic system disorders:
Autoimmune hemolytic anemia, idiopathic thrombocytopenic purpura, lymphadenopathy.

Respiratory, thoracic and mediastinal disorders:
Pulmonary embolus.

Gastrointestinal disorders:
Nausea, pancreatitis, vomiting.

General disorders and administration site conditions:
Asthenia, chills, death, fatigue, malaise.

Immune system disorders:
Autoimmune diseases, hypersensitivity reactions including anaphylactic/anaphylactoid reactions, bronchospasm, and urticaria.

Musculoskeletal and connective tissue disorders:
Arthralgia, myalgia.

Nervous system disorders:
Acute disseminated encephalomyelitis, dizziness, Guillain-Barré syndrome, headache, motor neuron disease, paralysis, seizures, syncope (including syncope associated with tonic-clonic movements and other seizure-like activity) sometimes resulting in falling with injury, transverse myelitis.

Infections and infestations:
cellulitis.

Vascular disorders:
Deep venous thrombosis


Tak for kaffe, siger jeg bare!! :-(



Gæst

#133 Re: Hvem står for underskriftindsamlingen?

2013-09-01 15:13

#9: Mia - Hvem står for underskriftindsamlingen?

Man skulle tro det var en læge eller noget, da alle indlæg med beviser om hvor farligt denne vaccine er, bliver slettet !!

Jeanett

#134 Gratis HPV vacciner til alle?!

2013-09-17 14:31

Jeg vil gerne opfordre ALLE til at lave research omkring denne vaccine, før I underskriver denne underskriftindsamling, da den kan have fatale følger:

Lidt facts:

Minimum 32 piger er døde som følge af vaccinen, andre er handikappede for livet.

F.eks. bivirkninger:
Kronisk træthed
kroniske smerter
Guillian-Barré Syndrome http://en.wikipedia.org/wiki/Guillain%E2%80%93Barr%C3%A9_syndrome
blodpropper
Anfald
Svimmelhed
mv.
Vaccinen dækker kun 4 ud af 18 slags HVP virusser..
Jeanett

#135 Re: TAK TAK TAK

2013-09-17 14:39

#131: Monika Fjeldmark Hansen -

Så lige dit indlæg, efter selv have lavet et indlæg omkring HPV vaccinerne, fordi jeg selv blev chokeret over denne underskriftsindsamling.. Dejligt at se andre er bevidste om denne vaccine.

En pige på ca. 14 i vores svigerfamilie har fået Guillian Barré Syndrome og i nat slog det mig, at jeg bør spørge om hun har fået HPV-vaccinerne..

Bliver nødt til at tilføje, jeg lige har fået bekræftet af min lillebror at dette er pga. HPV-vaccinen!!!!!!!!!!!!!!

Hans kæreste har også fået vaccinen, så det er noget fuck, men langt om længe har de fundet årsagen til hendes Guillian Barré Syndrome!! Umiddelbart ser det ud som om hun er en af de 80 %, men det er stadig for tidlig at fastslå.

I min familie, er min morfars mor og begge hans 2 søstre døde af livmoderhalskræft, min kusine har nu moderate celleforandringer (aner ikke om hun har ladet sig vaccinere, men dette skal jeg have undersøgt).

 

MEN JEG VIL ALDRIG TAGE IMOD DENNE HPV VACCINE! PÅ TRODS AF DET ER I FAMILIEN

(hvilket ikke skulle kunne lade sig gøre = arveligt)

Jeg ville mene vi bør se på årsagerne til kræft, fremfor udelukkende at se på behandlingen og hvad vi byder vores øko-system.

 

Vil heller ikke takke ja til kemo eller stråling, hvis jeg får konstateret kræft - jeg har ikke undersøgt nok omkring operation, så dette kan jeg ikke udtale mig om.


Gæst

#136

2013-11-29 02:10

Det er kønsdiskriminerende, at vaccinen tilbydes kun piger!
Virus skelner IKKE mellem køn. Hvorfor skal så kun piger tilbydes i DK?!

Gæst

#137 Tro på det

2014-01-22 15:28

ja lad os støtte noget som er direkte skadeligt for et menneske, virker ikke og er aldrig blevet bevist at den gør, indeholder aluminium, som en masse læger for sponsor penge for at reklamere for at virke, og ja til sidst ikke mindst paralyserer, dræber og invaliderer mennesker. Men det er jo vigtigt at i sluger blindt hvad lægerne og politikerne siger...

http://www.trueactivist.com/gab_gallery/lead-developer-for-hpv-vaccine-admits-it-is-useless-likely-dangerous/


Gæst

#138

2014-01-25 14:21

Mennesker er mennesker, Kan ikke se hvorfor kvinder skal have eneret til denne vacine, da den også har helbredsmæsige forbedringer at tilbyde mænd.
swehrsdorf

#139 Re: Re: Pynter sig med lånte fjer.

2014-01-25 15:47

#10: Michala - Re: Pynter sig med lånte fjer.

Og hvorfor tror du at HPV vaccinen giver dig beskyttelsen?? Det er en falsk beskyttelse og ikke bevist nogen steder - kun propaganderet frem i medierne og af lægerne som får penge for at udføre behandlingen


Gæst

#141 Re: HPV

2014-02-12 19:13

#1: ys47 - HPV

HPV vaccine er ikke hvad de siger det er. Det er det rene gift for kroppen


Gæst

#142

2014-03-19 23:38

Kan kun se vigtigheden i at få spredt denne underskrift indsamling for jo hurtigere der kan blive sat fokus på indholdet kan det forhåbentlig gå op for vores sundhedsstyrelse at der faktisk også er voksne her i landet som måske også godt kunne tænke sig at blive beskyttet mod flere former for kræft på lige fod med den yngre del af befolkningen. Hvis vaccinen skulle blive frigjort så alle kunne få den er jo ikke det samme som at man SKAL have den. Bliver vaccinen frigivet så skal den enkelte selvfølgelig rådgives korrekt således at vedkommende er bekendt med evt bivirkninger hvorfor der så også ligger en indlægsseddel sammen med vaccinen. Sådanne sedler er altid en god ide at læse. Der er jo netop en grund til de ligger der. Altså man står frit for om man vil vælge at få den. Ja der kan være bivirkninger ved vaccinen men dem vælger man så selv om man vil risikere at kunne få.
Mette

#143 Eng

2015-06-02 14:40

Galadir

#144 HPV Centre bestomes

2015-06-10 08:54

Er I alle stadigt ååååh så begejstrede for vaccinen??

http://tiny.cc/w3u8yx

 

 

Anonumous911

#145 Re: HPV

2015-11-04 23:22

#1: ys47 - HPV 

 Hold stop stands.. Jeg er også imod kræft. Men så skal vi stoppe Chemtrails, der er fundet dysser og godt gemte tanke på SAS fly i Kastrup.. Har det fra en fly mekaniker.. HPV gør vores børn sterile eller det der er endnu være.. Vær kritisk, hvis vores børn bliver kronisk syge af de vacciner vi giver dem, så bliver de en MEGET god forretning for medicinal producenterne.. De er på ingen måde ude på at helbrede nogen.. Og jorden er også overbefolket bare for en kort bemærkning. Jeg har mange beviser. drysser dem ud over Vikileaks. Vær kritikske, krads i overfladen og i vil se blod.


Gæst

#146

2016-02-09 17:38

Det vil ikke blive gratis men skattefinanseret

Hilsen en af de borgere der skal betale