NEJ TAK til HPV-vacciner!!!

Dette er en mod-underskriftindsamling som reaktion på en anden underskriftindsamling herinde, der hedder "Gratis HPV-vacciner til alle".

Jeg har oprettet den på egen hånd, men med opbakning fra et stort bagland fra Facebook-gruppen "Sandheden om livmoderhalskræft vaccinen Gardasil" Link:   https://www.facebook.com/groups/123436444344683/

Mit/vores ærinde er at oplyse den danske befolkning om de farer og ricisi der er forbundet med HPV-vacciner.

Historierne om unge piger der har fået alvorlige bivirkninger af disse vacciner er talrige! En del piger har fået ødelagt deres fertilitet, og er nu ude af stand til at få børn..... Andre er blevet invalideret for livet. Og nogle har endda mistet livet pga. HPV-vacciner. Historierne er mange, og der kommer flere frem i lyset hver dag. At blive HPV-vaccineret er kort fortalt som at spille russisk roulette med sit helbred.

Humlen i hele debatten er, at HPV-vacciner drejer sig om PENGE, Ikke om dit og mit helbred. Det er big business og medicinalindustrien giver dybest set fanden i om vi bliver invaliderede eller ej.

Hvad disse vacciner rent kemisk består af, er heller ikke ligefrem godnatlæsning for børn! Vaccinerne er fyldt med bla. tungmetaller, og der går rygter om at vaccinerne endda indeholder cancer-fremkaldende stoffer(!)

Ud over at udgøre en stor fare for dit helbred, yder vaccinerne heller ikke nogen beskyttelse mod HPV. De er i bedste fald overflødige og virkningsløse..... I værste fald dødsensfarlige!

Jeg vil opfordre alle til at skrive under her, og dermed yde et bidrag til at få stoppet dette vaccine-vanvid én gang for alle!

Læs evt. mere på Vactruth. Link:    http://vactruth.com/2013/08/10/hpv-vaccines-can-kill/ , hvis du vil vide mere om farerne ved at lade sig HPV-vaccinere.

Jeg kan også anbefale disse artikler:

 

http://www.naturalnews.com/041512_Gardasil_ovary_destruction_HPV_vaccine.html

http://www.undergroundhealth.com/the-lead-vaccine-developer-comes-clean-so-she-can-sleep-at-night/

 

Jeg/vi satser i første omgang på at opnå 1000 underskrifter....

Underskrifterne vil i sidste ende blive sendt til Sundhedsstyrelsen.

 

 

På forhånd tak.