afskaf pension til folketingsmedlemmer

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen afskaf pension til folketingsmedlemmer.


Gæst

#26

2012-10-25 14:53

HELT ÆRLIGT
Nu må vi almindelige dødelige danskere stå sammen og få afskaffet levebrødspolitikernes selvbestaltede goder :
De giver sig selv lønforhøjelse - og beder os andre om tilbageholdenhed
DERES ARGUMENT : hvis lønnen er lav er der ingen der vil være politiker !
OG : der er sgu heller ikke ret mange af jer politikere, der har hjerne til kunne klare et job indenfor det private erhvervsliv !
OG SÅ DERES PENSIONER : HELT ÆRLIGT :
Vi andre almindelige dødelige skatte- og afgiftsplagede danskere, må sgu selv indbetale til vores pensioner "
Hvorfor skal levebrødspolitikerne have den fantastiske pension ?

HVAD DÆLEN DO WE DO ? ( Som Villy Sleepwalker ville sige) ?
Godt spørgsmål - I nogle lande laves der revolutioner og optøjer
(kan ikke anbefales af mig) , MEEEEeeeenn VI må sgu da gøre et eller andet for at få stoppet vores uduelige levebrødspolitikere !

VI HAR SGU FÅET MERE END NOX - VALG NU (Men hvem hulen skal man stemme på ?

GODT SPØRGSMÅL IGEN - HVAD GØR VI ?????????

Gæst

#27

2012-11-01 16:50

De skal sgu ikke have livslang pension fordi de har været ansat 1 uge. De må da gerne få pension..HVIS DE SELV BETALER DEN, eller i bedste fald på samme vilkår som alm.mennesker !

Gæst

#28 Re:

2012-11-01 16:56

#26: -

HEj dér..jeg har samme problem. De (politikerne) tager røven på os alle - derfor har jeg i frustration lavet denne:

http://www.skrivunder.net/hvem_bestemmer_-_nastved_kommunes_administration_eller_dig

-det er mit håb at folk snart vågner op og ikke bare siger: who the fuck cares..jeg håber også at min idé ikke er helt ude i tovene, men kan "udviddes"..he, he..

Brian Røgind

#29 Brian Røgind Re:

2012-11-06 16:15

#26: -

Eneste mulighed er nok at starte et parti der er troværdigt, med ikke egoister og plattenheimere på ledende poster.

Og som rent faktisk vil Danmarks og Danskerenes ve og vel.

Ud af EU. Det koster Danskerene omkring 18 milliarder om året, vi får ganskevidst omkring 4 . 4½ milliard til bage til landbruget og golfbaner i form af landbrugsstøtte. Golfbanerne får en fuldkommen latterlig braklægnings støtte.

Genindfør formueskatten, sætte statten ned kun for dem som tjener under, lad os sige 320.000 pr år.

drop børnebidrag til alle der har en samlet indkomst på over eks. 850.000.

Bland os langt uden om krigslidderlige mellemøst lande, med mindre de ligefrem angriber os. og lad for hulen være med at give flere hundrede millioner til genopbygning at lande som de selv har smadret. send krimminelle udlændinge hjem uanset om deres oprindelsesland vil modtage dem eller ej, det er jo bekvemt for disse lande, på den måde at eksportere de krimminelle.

Afskaf ministerpensionen og politikeres børne pensioner. Indbetal til pension på samme måde som alle andre.

Eventuelt sætte politikerlønningerne lidt ned

Droppe eftervederlaget og istedet oprette noget der kunne ligne en fagforening for politikere, som de i lighed med andre fag foreninger selv betaler ind til, eventuelt strikke den sammen så de får ancienniteten fra tidligere fagforening med. og lige som andre mister retten til dagpenge efter to år og ikke tre.

lade være at give ulandsbistand til lande og projecter, hvis der er den mindste smule mistanke om koruption.

Fjernede bidrag for doppelt husførelse. Ingen andre i dette land får tilskud eller anden godtgørelse for at måtte arbejde i den anden ende af landet, her siger selv samme regering, til almindelige borgere, at så må du flytte hen i nærheden af hvor arbejdet er. Og de er fuldstændigt ligeglade om det så splitter familierne ad.

fjerne den frie transport, undtaget specifikt i forbindelse med arbejdet, her må man kunne lave noget der ligner en kørebog.

Cecillia

#30 Hvorfor

2012-11-09 14:33

Hvorfor skal de havde sådan en Penstiion når de ikke en gang gør noget for folk og dem der er syge ikke kan få en Operation og komme på arbejde igen Hvad er det for et Land vi lever i kan det da være rigtig ????

Dette indlæg er blevet fjernet af dens forfatter (Vis detaljer)

2012-11-11 12:29


Millo1dk

#32 Re: Begærlighed koster skatteborgerpenge

2012-11-11 12:37

#5: Brian - Begærlighed koster skatteborgerpenge

Jeg mener at huske at de reducerede deres løn med 5% for derefter at hæve den med 30% hvilket bliver 25% men nu har de lavet en lov som sikre dem højere lønstigning end tidligere, se her:http://www.altinget.dk/artikel/politikerne-giver-stoerre-loenstigninger-til-sig-selv

Balch

#33 Hvad med div fradrag de også får

2012-11-27 14:25

Jeg synes også at de har nogle fradrag som de heller ikke burde have som feks. ministerfradrag pr barn - kender ikke de andre - men findes der måske pensionsfradrag pr. barn for almene mennesker - ikke hvad jeg kender til.
Lesley Christensen

#34

2012-12-21 18:39

Kan ikke se hvorfor jeg skal have ben BRØK pension (brøk del af en hel pension) medens politikker anvende beløbet til at give sig en ekstra god pension.
HP

#35

2012-12-22 01:45

en god begyndelse

Gæst

#36 Re:

2012-12-30 13:56


Gæst

#37

2012-12-30 13:56

oops
Joacim

#38

2013-01-11 10:33

Jeg syntes faktisk ikke at den skal afskaffes, men hensættes som 1/3 selvbetalt over lønnen og 2/3 af "arbejdsgiver", men som mindste kommunale/regional % sats.

Gæst

#39

2013-01-11 13:53

Det er SÅ nemt, at spare, nedskære og fratage rettigheder, når man selv er sikret til man kradser af fordi man har en minister titel... FØJ!
Brian Røgind

#40 Re: ministerpension

2013-01-12 01:15

#38: Joacim - Jo ministerpensionen skal afskaffes. Ikke folketingspensionen.

De får jo pension fra folketinget, plus de sikkert også indbetaler max til kapitalpension, i og med de fleste politikere klammer sig til folketinget når de først er kommet ind, vil mange af dem sidde der i de 20 år der skal til for at opnå den højeste folketingspension, som i dag er oppe på 31.900 om måneden.
Det er i mine øjne mere end rigeligt, især når jeg tænker på at en hårdt arbejdende kassedame får mellem 17 & 20.000 i månedsløn, alt efter status, og en vellønnet jord og betonarbejder har mellem 21 & 25.000 om måneden. Og det er lige meget om de har været kassedame eller jord og betonner i 40 - 50 år.
Så er det sg- at, jeg synes det er helt urimeligt at bare fordi at en politiker har haft tittel som minister i en årrække, også kan få ekstra pension på op til 26.091 kr. oven i alle deres andre indkomster eller pensioner, oven i købet får de hvis de har børn 15.593 til hver af børnene årligt.
De kan få pension efter samme vilkår som alle andre, altså nogen lunde som du er inde på, en del betaler arbejdsgiveren altså dig og mig, i tilfældet her, og resten må de selv indbetale.
Ritt Bjerregaard har eksempelvis samlede pensioner på et godt stykke over 750.000 årligt. Det er der skutte mange der får i løn, med mindre de er direktørere, politikere eller svindlere.
Her er lige et suplerende link. En detalje som Margrethe Vestager synes er i orden. For sådan er det jo.
http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2011/09/13/230557.htm

Millo1dk
Gæst

#41 Re: Re: ministerpension

2013-01-12 13:24

#40: Brian Røgind - Re: ministerpension

Helt enig, lad dem få samme pension som vi andre, jeg rammer snart folkepensionen, da jeg hvis helbredet tillader det, fortsætter med at arbejde, ja så reducerer de min pension til et niveau hvor der bliver vanskeligt at se tallet pga. der ikke er noget mærkbart tilbage, Ministerpensioner, Folketings pensioner, samt EU pensioner, bliver ikke reduceret hvis man fortsætter med at arbejde, det gør vi andres i forvejen minimale folke pension

Dette indlæg er blevet fjernet af dens forfatter (Vis detaljer)

2013-01-12 13:32Gæst

#43

2013-01-12 17:38

Det er på tide, at Folketingets medlemmer bliver ligestillet med landets øvrige borgere. Fordi erhvervslivet er gået fuldstændig amok i fratrædelsesgodtgørelser, gyldne håndtryk og bonusser, så behøver politikerne ikke vælge samme utiltalende vej.
Politikerne skal lønnes for det arbejde, de udfører, og når de ikke udfører det længere, skal du have en overgangsordning og derefter behandles på lige fod med landets øvrige borgere - for er det ikke netop det, de er.
HGHRS

#44

2013-01-12 23:48

Nu har jeg siddet i en lille time og villet skrive min mening omkring FT ... Tænk engang jeg er så træt ... Vi andre skal vende hver krone ( er selv pensionist, knapt 12000 kr. pr. md.)og FT skalter og valter og giver sig selv lønforhøjelser ... det føles som hån af værste skuffe.
Gad vide hvor mange, der gad at lade sig vælge som FT medlem hvis de skulle leve af en minimalløn, deres 2. hjem kun måtte være på max 65 kvadratmeter og pensionen "kun" var en almindelig folkepension ?
Der burde også være en regel for at FT skal skiftes ud med jævne mellemrum, det er træls at de forskellige partier ikke kan finde nye folk / ansigter, de der sidder der nu, har vi snart set længe nok på.
Hvor kunne det være spændende, forfriskende hvis vi i Danmark prøvede at skifte alle FT medlemmerne ud ved næste valg, nye folk og måske et friskere sprog og friske øjne for hvad der kan blive råd til og især ikke.
Brian Røgind.

#45 Re: Ministerpension.

2013-01-13 08:43

#44: HGHRS -

Jeg har tilføjet, og omskrevet lidt på dette indlæg.

Nu skal man huske at ud af disse tal skal der trækkes skat, og politikerenes tal er uden deres egne pensioner.
Politikere får pension fra folketinget, plus de sikkert også indbetaler max til kapitalpension. I og med de fleste politikere klammer sig til folketinget når de først er kommet ind, så vil mange af dem sidde der i de 20 år der skal til for at opnå den højeste folketingspension, som i dag er oppe på 31.900 om måneden.
Det er i mine øjne mere end rigeligt, især når jeg tænker på at en hårdt arbejdende kassedame får mellem 17 & 20.000 i månedsløn, alt efter status, og en vellønnet jord og betonarbejder har mellem 21 & 25.000 om måneden. Og så er det lige meget om de har været kassedame eller jord og betonner i 40 - 50 år. En almindelig Sosu assistent får efter 35 års ansættelse en løn på mellem 21 & 25.000 om måneden. Lidt afhængig af hvilken region man tilhøre.
Så er det sg- at, jeg synes det er helt urimeligt at bare fordi at en politiker har haft tittel som minister i en årrække, også kan få ekstra pension på op til 26.091 kr. oven i alle deres andre indkomster eller pensioner, oven i købet får de, hvis de har børn 15.593 til hver af børnene årligt.
Når man som pensionist får ca 12.000 om måneden er der betalt skat, men det røre ikke ved at man skal vende og dreje hver en krone. Der er så også nogen der får væsentligt mindre, om de er gift osv.
En almindelig enlig pensionist i egen bolig, havner på et sted mellem 10 & 12.000 udbetalt. Nu vil jeg ikke her redegøre for grundpension og tillæg, men jeg har tallene, men der er himmelhvid forskel på politikeres og almindelige pensioner.
Tager man en toppolitiker der har max pension fra folketinget alene uden egne pensioner har de ved 50% skat ubbetalt. 28.995,50 kr om måneden.  
Politikere kan få pension efter samme vilkår som alle andre, altså nogen lunde som nogen er inde på, en del betaler arbejdsgiveren altså dig og mig, i tilfældet her, og resten må de selv indbetale.
Ritt Bjerregaard har eksempelvis samlede pensioner på et godt stykke over 750.000 årligt. Minimum udbetalt over 31.250 om måneden. Det er der skutte mange der får i løn, med mindre de er direktørere, politikere eller svindlere.
Her er lige et suplerende link.

En detalje som Margrethe Vestager synes er helt i orden. For sådan er det jo.
http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2011/09/13/230557.htm

Læs her på politikerlede og alt deres selvbestaltede frås, på befolkningens regning. 
http://www.google.dk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&frm=1&source=web&cd=2&cad=rja&sqi=2&ved=0CDYQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.politikerlede.com%2Fpenge.htm&ei=sVXyUMPRB8jJtAa524CoCw&usg=AFQjCNFnZXthOjDBkMIBsG9f9YyHvTDLQA&bvm=bv.1357700187,d.Yms

Afskaf ministerpensionen skriv under her.
signatures/afskaf_pension_til_folketingsmedlemmer/start/660
De kan få pension på lige fod med alle andre.

mb

#46 Kørselsfradrag for folketingsmedlemmer

2013-01-20 16:28

Og så har de lige bevilget sig selv 3,52 kr/km i kørepenge.

Lad os sige at du kører 10 km / liter, den koster 11 kr - men de har altså lige givet sig selv 35,20 kr for hver 10 km.

Hvorledes adskiller vores politikere sig principielt fra dem i Grækenland m.fl. ?

Gæst

#47

2013-01-28 08:30

Hvorfor er den pension vi andre skal vente på til vi er 72 år ikke god nok?

Gæst

#48

2013-01-28 16:00

Det er simpelt hen for galt!
Brian Røgind

#49 Re: Til gæst

2013-01-30 02:52

#47: -

Det lyder til at du er forholdsvis ung. Så du kan nok ikke engang regne med at få noget som helst til den tid.
Nu har vi jo set hvordan det gik med efterlønnen, og for år tilbage, satte de folkepensions alderen ned fra 67 til 65 for så, samtidig med efterlønnens afvikling at sætte den op igen, og gradvis stigende til som du nævner 72.
Men med politikerenes skalten og valten med almen borgerenes liv, kan man vel til den tid forvendte, at de så mener at gennemsnits levealderen er steget yderligere, så man kan hæve pensionsalderen endnu mere, til måske 75 .
Måske hæver politikerene så deres egen med 1 år, så de kan pensioneres som 63 årige. For de HAR VEL NOK KNOKLET, så de er nød til at få pension så tidligt.
Så skidt med jord og betonarbejderen eller sosu assistenten, de har jo bare siddet på deres flade dertil inrettede, hele livet, så han/hun kan jo ikke være nedskidt så tidligt.
Til den tid har de sikkert også opfundet noget der hedder overlevelses penge  som erstaning for folkepensionen, for dem som ikke selv har sparet op, g for syge og handigcappede, fået indført tvungen aktiv dødshjælp.
Alt i mens de selv kan sidde og mæske sig et eller andet eksotisk sted, på skatteborgerenes regning, til pension der er en direktørløn værdig.


Gæst

#50

2013-01-30 13:17

Politik skal føres på hobbyplan! Deres hyre skal ned og de skal på talerstolen for overhovedet at få deres hyre! Og så kan de benytte offentlig transport. Ligesom alle os andre!