STOP Fleksjobreformen

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen STOP Fleksjobreformen.


Gæst

#176

2012-03-09 02:13

syn det er i orden med et loft på omkring de 30 - 35000 mdr. Syns aldeles ikke det er i orden med de andre ændringer. det vil jo stavnsbinde folk pga. økonomi. Alle os med en lav løn, kan ikke klare os for mindre, der er dyr medicin hver mdr. og en masse behandlinger, som for langt de flestes vedkommende er nødvendige for at kunne eksisterer. syns også at det lugter af pamperi hvis vi lige pludselig skal manipuleres i fagforening/A-kasse. Svineri!!!!!

Gæst

#177

2012-03-09 02:51

Vær med til at stoppe de stadigt større sociale uretfærdigheder, såsom flekslønsreformen. Lad os have et Danmark, hvor alle besparelser ikke skal hvile på de svagestes skuldre, mens de rige fortsat går fri. Det er ikke de svageste borgere, som har lavet dårlige investeringer, bankkrak og økonomisk kaos. Tak for din underskrift fra Helle ♥

Gæst

#178

2012-03-09 02:57

Stop for sociale nedskæringer.

Gæst

#179 Re:

2012-03-09 09:49

#14: Den positive -  

 Der kan næppe være tale om passiv forsørgelse når det handler om mennesker, der gerne vil arbejde alt det de kan. Det her handler ikke om at hjælpe, men om at spare


Gæst

#180

2012-03-09 10:03

hvorfor skal alting ramme de dem der har det svært i forvejen.....???
Bent

#181 Re: Re: 89% af dagpenge ... Jeg syndes at meget af det i den nye reform er ok ! Men jeg synes det

2012-03-09 11:33

#170: gæst - Re: 89% af dagpenge ... Jeg syndes at meget af det i den nye reform er ok ! Men jeg synes det er

Nu har jeg læst forslaget igen som du anbefaler, og de 36.500 som maks er kun gældende hvis man er medlem af en A-kasse - der er bare det problem at man ikke kan blive medlem når man ikke er til rådighed i 37 timer. De nægtede f.eks. at optage min datter der har muskelsvind og derfor ikke fuldt til rådighed.

Så glem lige det med A-kasse - det reelle maksimum er 33.500

PS Muskelsvind kan ikke trænes væk - det bliver kun værre med tiden (heldigvis kun langsomt) - se evt. YouTube videoen.

Lone

#182

2012-03-09 12:06

Jeg er inde i maskineriet i øjeblikket. 2 jobprøvninger og 3 år har det taget. De sidste 1 1/2 år har jeg ingen penge fået overhovedet. Jeg kan ikke få bistandshjælp fordi min mand tjener mere end 18.000 om måneden. En fyrstelig løn ved vi nok. I alle mine papirer står der, at min ryglidelse er KRONISK og vil kun blive værre. Alligevel får jeg beskeden "det er ikke bevist at arbejdsevnen er varigt nedsat". Medicinal industrien tjener dog lidt på mig i form af angstdæmpende medicin.
Og det eneste jeg vil er ud og arbejde... Men jeg er simpelthen bange for, at både min ryg og psyke er helt nedslidte inden de godkender mig. Og jeg er endda blevet tilbudt et flexjob af en arbejdsgiver... For 2 år siden. Jeg var så dum at tro, at en "rød" regering ville have et menneskeligt syn på syge mennesker. Dér tog jeg så grundigt fejl.... Den regering får SÅ mange tæsk til næste valg at det bliver danmarksrekord...

Gæst

#183

2012-03-09 13:16

Synes man måske skulle finde andre steder at sparre og skære ned end på de mennesker der ligger ned i forvejen
Else Vestbjerg
Else

#184 Re:

2012-03-09 13:23

#182: Lo.

 

Desværre er det sådan at vi skal have et jern helbred for at være syg.

Har selv en dårlig ryg efter arbegdsskade

Men de bruger den at lægekonsulenten siger at du godt kan eller du fejler noget helt andet end din læge.

Men lægekonsulenten har ikke noget at skulle sige, de skal ikke stille en dirignose bare oversætte det andre læger skriver.

Så sagsbehandlerne forstår det rigtig.

Så har du det problem så google lægekonsulenter og vis dem hvad rettigheder de har,den brugte jeg med god effekt

Else


Gæst

#185

2012-03-09 14:19

Det er forfærdeligt og uretfærdigt når man er syg og ikke kan arbejde på normale vilkår som alle andre. hvorfor skal de syge/svage i samfundet straffes for det?

Gæst

#186

2012-03-09 14:45

hvad tænker regeringen da på nu er det igen de svage der skal betale for de rige føj for fanden sir jeg bare

Gæst

#187

2012-03-09 18:47

Hvorfor skal de handicappet altid rammes, vi er hårdt ramt i forvejen helbredsmæssig. hvorfor skal vi også rammes på økonomien, vi bliver hårdt ramt hvis den reform går igennem, de skulle selv prøve det dem der sidder og laver de reformer.

Gæst

#188

2012-03-09 18:57

Jeg bliver da helt nervøs da jeg er for syg til at arbejde mere end jeg gør. Får 2/3 dele i løntilskud for at min chef har råd til at have mig ansat til 12 timer om ugen...Hvis han ikke kan få det bliver jeg da fyret:-( Og som vi ved hænger jobbene jo ikke på træerne og med denne reform kommer der da ikke flere job:-( Så hvad med at vores nye regering prøver at komme ned til os almindelige mennesker og ser hvad det vil gøre ved vores liv. Ægteskab og vores børn som jo også vil bliver udsat i samfundet hvis mor ikke tjener nogen penge...Man skulle da tro det blev dyre i længden :-))


Gæst

#189

2012-03-09 19:08

Jeg er selv ansat i fleksjob og ved, hvor vigtigt det er at bevare kontakten til arbejdsmarkedet, selvom - eller måske netop fordi - jeg har mistet en del af min erhvervsevne. Når man bliver syg, får man nok af problemer at spekulere over, hvorfor skal man så i et land som Danmark også have økonomiske problemer oveni?
Vh. Birte

Gæst

#190

2012-03-09 20:25

Hvor langt ud skal vi

Gæst

#191

2012-03-09 22:51

Er efter 28 år på arbjedsmarkedet tilkendt fleksjob. Det tog 10 års slid efter et års sygdom at finde benene igen og tjene min egen løn. Jeg yder en god indsats, og det er det bedste job jeg nogensinde har haft. Nu er jeg stavnsbundet - kunne du selv undvære 50.000 kr om året?

Gæst

#192

2012-03-09 23:14

Problemet med vores velhavende politikere er jo, at de ikke laver love og regler for Danmark og danskerne. Men at de laver regler, som er til fordel for dem selv og deres nærmeste.

Den tidligere regering gav store skattelettelser til dem der har allermest. Det slog hul i statskassen. Nu har den nye regering så indført en masse nye afgifter, disse afgifter rammer lavindkomstgrupperne hårdt. (De rige bliver selvfølgelig også ramt, men de mærker det ikke p.g.a. de store skattelettelser de har fået). Nu vil man så skære i stort set alle overførselsindkomster, b.la. ødelægge fleksjob ordningen. Der snakkes også om nye former for brugerbetaling på læge/medicin/uddannelses området.
Jeg vil gætte på, at de penge skal bruges til at give nye skattelettelser til de velhavende.
På den måde overfører man hele tiden nye værdier til de få, mens man tager dem fra de fleste.

Det største problem er, at vi ikke har noget politisk alternativ. Det er fuldstændig ligegyldig hvem man stemmer på. Alle dem inde på borgen fører samme grundlæggende politik.
Vores demokrati er gået i stykker. Det er ikke længere borgerne der bestemmer. Det er en lille selvudnævnt gruppe, der har sat sig på magten.
Vi ved jo alle at de politiske partier er topstyrede. Det er partiledelsen der bestemmer hvem der kommer på valglisterne, og i hvilken rækkefølge. Rækkefølgen bestemmer så hvem der kommer ind på borgen. Det eneste borgerne bestemmer (endnu), er hvor mange stemmer de enkelte partier får, og deraf hvor langt ned på valglisten, det enkelte parti kommer.
Dette forklarer også hvorfor der er så mange 2-3-4 generationspolitikere i Danmark. De siddende politikere hjælper deres afkom ind af bagdøren ved at placere dem højt på valglisten. Dette bevirker så i længden at vi sidder med nogle politikere, som er så fjernt fra virkeligheden, at de slet ikke kan se når de laver noget forkert. De fleste af dem har altid levet et beskyttet liv, bag de tykke mure på Christiansborg.

Det vi har brug for, er nogle politikere, som vil arbejde for Danmark og danskerne. Nogle politikere, som har evnen og viljen til, at rydde op i den offentlige sektor. Det er nemlig der de fleste penge forsvinder. Der er alt for mange ligegyldige administrative stillinger i toppen af Danmark. Det gælder både i kommuner, regioner og stat. På det område kunne man finde mange flere milliarder, som man kunne ved at fjerne fleksjob og førtidspension komplet.

Lunar

#193 Re:

2012-03-10 00:49

#4: -

Jeg kan ikke være en del af en A-kasse.. Jeg er med i den faglige del . Jeg er fleksjobber. Arbejder ca 16-17 t pr uge.. Hvis jeg bliver fyret, så er det kontanthjælp ?.. Hvilket er ingenting når jeg er gift.. ØØØHHH, hvad tænker de på der inde ?

Bliver sgu så frustreret over at syge kan behandles sådan..


Gæst

#194

2012-03-10 09:29

Det er efterhånden meget træls at politikerne ikke kan finde penge andre steder end fra de absolut svageste i samfundet! Hvad med at lægge en afgift på lystbåde? Der er INGEN der er afhængig af sin båd for at kunne komme på arbejde. Man kunne evt. lægge afgiften på forsikringen af både - eller på havnepladsen. På den måde bliver det nemt at administrere! Og lad så snart os fattigrøve være i fred!

Gæst

#195

2012-03-10 13:41

det skal bage stopse...........de skal ikke lave om på den gammel ordning

Gæst

#196

2012-03-10 14:33

Jeg kender ingen, der får de høje lønninger, der bliver talt om i denne debat. Jeg selv er lønnet under den overenskomstmæssige mindsteløn med 2/3 refusion. Hvis min arb. giver skal til lommerne og betale mere for at have mig ansat, er jeg ret sikker på at jeg bliver fyret :-(

Dybt beskæmmende at man med et pennestrøg kan fjerne fleksjobbernes eksistensgrundlag og at fagforeningerne intet har at sige til det! Det bliver en art borgerløn uden rettigheder overhovedet! Vi skal bare være glade for at have et job - som der bestemt ikke er for mange af.

Aldrig nogensinde om jeg vil stemme på et rødt parti igen!

Det er da helt omvendt Robin Hood, hvor de tager fra de svage / fattige for at 'lukke hullet' ...

Føj skam jer siger jeg bare!


Gæst

#197

2012-03-10 20:39

Det er sørgeligt at vi er tvunget til denne underskriftsindsamling på trods af at de ministre der er ved at massakrere fleksjobordningen er fra Socialdemokratiet. Shame on them!
MN

#198

2012-03-10 23:49

Faldt lige over denne sætning på beskæftigelsesministeriets hjemmeside:

"Fleksjobordningen er lavet, så flere mennesker får mulighed for at forsørge sig selv, selvom de har nedsat arbejdsevne".
MN

#199 De kolde fakta

2012-03-11 00:22

http://www.ftf.dk/fileadmin/Bruger_filbibliotek/Arbejdsmarked/Beskaeftigelse/Storsttabfor_leksjobberemedmindstarbejdsevne.pdf

Her er de kolde fakta for hvor meget en fleksjobber mister i løn om måneden. Vær opmærksom på at det afhænger af, om du får 1/2 eller 2/3 i tilskud.
en ellers tilfreds fleksjobber

#200

2012-03-11 00:36

undskyld men kan ikke finde besparrelsen da vi som fleksjobbere også betaler skat men ,måskeer det bare atter et nyt tiltag fra denne løgnagtige regerring for atrede deres ege røv.