Nej tak til nye kampfly!

Nej tak til nye kampfly! / Beskeder / Bliv aktiv i kampagnen! Flykøbet kan stoppes! / Kommentarer


Gæst

#1

2016-04-26 10:05

Hvorfor skulle vi også bruge pengene på et fly som har over 20 år på bagen.

Dette indlæg er blevet fjernet af dens forfatter (Vis detaljer)

2016-04-26 14:31Gæst

#3

2016-04-29 15:35

Vi skal helt klart have mange flere kampfly missiler både mellem & langdistance forske i kemiske våben & opbygge vores hær til om 30 år når det meste af Europa bliver udråbt til et nyt kalifat, at kunne forsvare os imod de hulemænd.

Gæst

#4

2016-05-19 14:46

En beslutning om at investere milliarder i forurenende og destruktivt isenkram til et lille antal piloter på trods af overvejende folkelig modstand er i strid med fundamentalt demokrati. Samtidig vil vi få stor en opvisning i, hvor lidt flertallet af de folkevalgte interesserer sig for humanitær og tiltrængt velfærd, som de mange milliarder kunne bruges til. Det går støt ned ad bakke, men så længe deres egen velfærd ikke er truet, er det jo også ligegyldigt.

Gæst

#5

2016-05-26 21:43

det er som om at krigsmateriale er den eneste måde at stoppe en krig på.....vold avler vold, hvor er dialogerne henne, diplomatiet,samtalerne? tænk hvis Amerika trak al deres militær hjem fra de mange mange baser og brugte kræfterne på sunde gode opbyggelige ting, smed montesano og gmo og ttip på porten, sammen med deres uetiske tilgange og gik i tænkeboks, så de fik deres eget helbred op og boostet deres handel med høj dyreetik, miljø, menneske-værdet op..nøj hvor ville det løbe kærligt igennem alle. så kunne de vende tilbage til verden med ærmerne smøget op og gå i gang med at rydde al den forurening op de havde lavet i alle mulige lande..med olie og krigsmateriel..deet ville klæ dem :)så vil min respekt stige for dem igen og de mennesker der har støbt kuglerne i årevis må gå forrest med rengøringsspandene. :)
Facebook